Header Ads

Parisuhdemarkkinoiden vinoutunut tilanne

Yle / Usko Eevertti Luttinen
Hottis-Danielia on saanut kovaa palautetta sosiaalisessa mediassa mentyään sanomaan asioita joista moni nainen tai mies ei pidä. Moni nainen on sanonut esimerkiksi:
Tol naamalla ei oo varaa puhua!
Ton sällin saama o ku liiskaantunu sammakko.
No en ois kyllä tota huolinutkaan.
Pojalla on vielä paljon kasvamista.
Ilmeisesti kaverin sanomiset osui ja upposi, koska esimerkiksi radio juontaja Jenni Haapalan hänen sanoessaan:
Mielumin mä herään kauniin naisen vierestä ku ruman ja järkevän. Se kaunis voi sitten olla hiljaa. 
Mä vaadin tosi paljon ulkonäöltä. Se luonne sitten kyllä muokkaantuu sen mukaan. 

Juontajapari kysyi haastattelun aluksi Danieliltä, mitä hän on mieltä ihmisten raivokkaasta reagoinnista hänen esittelyvideoonsa, 


No ei, ei tietenkään voiskaan. Sä oot liian vanha.

Tästäkös vasta paskamyrsky syttyikin ja juontajat pillastuivat, mutta palataanpa takaisin itse asiaan.

Totuus nyt vaan tuppaa olemaan, että kaikki miehet eivät ole komeita ja kaikki naiset eivät ole kauniita. Jokaisen on sillä pärjättävä mitä "luoja" on suonut.

Naisilla on asiat siten hyvin tällä hetkellä, että koska miehiä on enemmän voivat he valita yleensä korkeamman markkina-arvon omaavan miehen kuin muuten saisivat. Lisäksi erittäin hyvät sosiaaliavustukset sallivat naisten jäädä sinkuiksi ja yksinhuoltajiksi, joka ei ennen olisi ollut edes mahdollista. Tämä taas ajaa nyky-yhteiskuntaa yhä enenevässä määrin "sinkkuyhteiskunnaksi", koska yksinhuoltajuus nähdään useammin ratkaisuna kuin asioiden ratkaiseminen muilla tavoin. Toki tätä edistää myös naisille syötetyt mainokset ja median antama väärä kuva niin parisuhteista kuin myös siitä minkälainen perusmiehen tulisi olla. Jokainen parisuhde on erilainen ja jokaisessa parisuhteessa on hyvät ja huonot puolensa. Eri asia onkin, sitten se miten ne huonotkin saataisiin käännettyä päälaelleen ja muutettua hyviksi. Tähän ei taida auttaa kuin erään yli 60 vuotta naimisissa olleen pariskunnan sanoma ohje: 


"Meillä tehdään sellainen ikivanha kikka kuin puhuminen. Jos jokin ärsyttää niin siitä sanotaan ja katsotaan mitä asialle voi tehdä"

mutta palataanpa taas miehiin. Miehille laitetaan yhä kovempia vaateita samaan aikaan kun suurin osa perusmiehistä ottaisi sen ihan perusnaisen vierelleen oikein mieluusti, mutta eivät sellaista saa, koska monelta naiselta on realiteetit täysin kadoksissa sen suhteen minkälaisen miehen he voivat saada verrattuna omaan markkina-arvoonsa. Toki myös naisille laitetaan kovia vaatimuksia, mutta tämän tekevät pääasiassa media ja mainokset. Naisille sanomme vain sen, että suurin osa teistä on kauniimpia kuin lehtien mallit ja missit joten luottakaa itseenne ja antakaa miesten lepuuttaa silmiään kauneudessanne ja pyrkikää pitämään vaatimuslistanne lyhyenä niin kuin miehetkin tekevät. Liian kova vaatimuslista aiheuttaa vain sen, että jäätte vanhoiksi piioiksi tai kuten miehistä sanotaan peräkammarinpojiksi.
Jos miehen vaatimuslista halutaan tiivistää käsittää se kolmesta neljään asiaa tärkeys järjestyksestä. 1. Ulkonäkö 2. Luonne 3. Koulutus 4. Varallisuus (Ei juuri väliä) Jos haluamme parantaa parisuhdemarkkinat tulee meidän lisätä naisten määrää Suomessa tuomalla heitä ulkomailta tai vastaavasti alkaa herättelemään naisia, (ja miehiä) jotka lentelevät pilvilinnoissaan ja odottavat prinssi rohkean ratsastavan valkoisella ratsullaan hakemaan heidät kotoaan. Lopetammekin tämän lauseeseen: "Naiset HERÄTKÄÄ! Jos löydätte hyvän miehen, napatkaa hänet ja pitäkää kiinni, sillä hyvät menevät nopeasti ja vaikka ruoho näyttääkin aidan toisella puolella aina vihreämmältä ei se sitä hyvin usein ole. Miehille neuvvomme on, että jos olet kiinnostunut parisuhteesta ulkomaalaisen naisen kanssa kurkkaa listamme parhaista deittisivuista miehille. Osa naisista asuu myös Suomessa joten sinun ei tarvitse edes lähteä merta edemmäs kalaan.

Sisällön tarjoaa Blogger.