Header Ads

Nainen pyöritti pedofiilirinkiä yli vuosikymmenen


Marie Black, 34, on tuomittu useista raiskauksista ja pedofiiliringin pyörittämisestä, joka toimi yli vuosikymmenen ajan.


Kymmenenn ihmistä sisältäen kuusi naista ovat nyt oikeuden edessä syytettynä lapsien hyväksikäytöstä, jonka kaiken keskellä on Marie Black, Norwichista.

Nainen on väittänyt syyttömyytään kaikkiin 26 syyteeseen Norwichin oikeudessa. Valamiehistö on kumminkin todennut hänet syylliseksi 19h istunnon ja kolme kuukauden jälkeen syyliseksi 23 syytteistä.

Hänet löydettiin syylliseksi ainakin raiskaukseen, raiskauksen suunnitteluun ja lapsen pakottamisesta seksiin.

Black itki hallitsemattomasti tuomionluvussa.

Michael Rogers, 53, Romford, Essexistä tuomittiin 14 tapauksesta, sisältäen esimerkiksi raiskauksen ja lapsen pakottamisesta seksiin.

Jason Adams, 43, entinen Norwichin asukas ja Norfolkin yliopistollisen sairaalan työntekijä, löydettiin syylliseksi 13 samankaltaiseen tapaukseen.

Carol Stadler, 59, Norwich, löydettiin syylliseksi, ruumiillisten vammojen tuottamiseen, mutta vapautettiin yhdeksästä muusta syyteestä sisältäen vakavan seksuaalisen vamman tuottamisesta.

Monet kiinniotetut ja tuomitut ovat olleet ns. "kunnon kansalaisia" ja syyttäjän mukaan kukaan ei edes osannut epäillä heitä ennen heidän kiinni jäämistään tällaisista karmeuksista.


Uhreja onkin nyt ylistetty monelta taholta, että he ovat uskaltaneet tuoda tällaisen karmeuden esiin ja täten auttavat myös muita uhreja tulemaan esiin jos ovat kohdanneet samanlaisen kohtalon kuin he.

Lähde - Daily MailSisällön tarjoaa Blogger.