Header Ads

Kirje pienelle pojalleniKirjoitan tämän pienelle pojalleni. Hänen ilonsa ja viattomuutensa on kauneinta mitä olen koskaan nähnyt. Kirjoitan tämän isänä joka välittää ja rakastaa poikaansa eniten maailmassa ja koska harvat enää välittävät tai ymmärtävät miten huonot lähtökohdat pojille annetaan asenteiden ja siten myös yhteiskunnan kautta. Olen lähes 50-vuotias isä, joka on nähnyt elämässään sen tarjoamat hyvät puolet ja huonot puolet. Olen nähnyt senkin ajan, kun naiset vielä välittivät ja kohtelivat poikia ja miehiä hyvin, kun he vielä arvostivat. Nyt välitetään enää tytöistä ja naisista. On väärin sekä hyvin epätasa-arvoista unohtaa pojat ja miehet kokonaan, aivan kuin heitä ei olisi edes olemassa.

Miksi pojilla ja myöhemmin miehillä on vähemmän yhteiskunnan rahoitusta terveydenhuoltoon ja ennalta ehkäisevään tutkimukseen. Miksi suurin osa kodittomista ja kurjalistosta on miehiä. Miksi pojat menestyvät huonommin koulussa. Miksi miestä kohtaan tehty väkivaltainen teko, niin fyysinen kuin psyykkinenkin on paljon hyväksytympää kuin naisille. Miksi perättömästä raiskaussyytteestä ei saa kunnon tuomiota vaikka se voi tuhota koko miehen elämän. Miksi huoltajuuskiistat ratkaistaan naisten eduksi ja siten lapsia sekä isiä vastaan. Miksei miehen tapaa hoitaa lasta nähdä hyvänä asiana, vaan siihen pitää puuttua ja sitä pitää korjata sellaiseksi kuin naiset haluavat. Miksi mies elää lyhemmän elämän eikä kukaan yritä etsiä siihen korjausta. Miksi mies voi olla vähemmän aikaa eläkkeellä kuin nainen. Miksi miestä kohdellaan petona, joka on väkivaltainen, pedofiili ja raiskaaja. Miksi mies ei voi istua yksin lasten vieressä lentokoneessa. Miksi miehen seksuaalisuus on sairasta. Miksi miestä ei pidetä yhtä arvokkaana kuin naista. Miksi suurin osa sodan uhreista on miehiä. Miksi mies laitetaan maksamaan enemmän veroja. Miksi yksinhuoltajamiestä kohdellaan eriarvoisesti tukien osalta. Miksei miehen sanoja ja tunteita kuunnella. Miksi miehet tekevät valtaosan itsemurhista. Miksei naisten tekemään väkivaltaan ole tutkimuksia ja siihen ei puututa, tai kampanjoida tasa-arvoisesti. Miksi kuvitellaan että miestä ei satu, kun hänelle annetaan pakit treffeillä tai häntä kohdellaan kylmästi ja tunteettomasti. Miksi vankilat täyttyvät miehistä ja miehet saavat kovemman tuomion kuin naiset. Miksei isänpäivä ole virallinen kuten äitienpäivä. Miksi naiset eivät tunnusta miesten saavutuksia yhteiskunnassa ja perheessä. Miksi miestä ei kehuta vaan mieluummin haukutaan esim. parisuhteessa. Miksi vain nainen on kaunis ja seksikäs mutta mies ei ole komea ja seksikäs. Miksi poikien seksuaalista nautintoa vähennetään ympärileikkauksella ja annetaan kuolla sen komplikaatioihin. Miksi kuvitellaan, että mies on tunteeton, kova ja jota saa kohdella kuin eläintä. Miksi sekä naiset että miehet välittävät vain naisista.

Koska meillä on empatia vaje poikia ja miehiä kohtaan. Koska feminismi teki kaikkensa juuri tähän suuntaan ja meidät huijattiin sekä manipuloitiin kuuntelemaan niitä valeita, joita en nyt tähän avaa mutta voin avata tarvittaessa erillisestä pyynnöstä. Materiaalia löytyy väitteeni tueksi vähintäänkin riittävästi niin Suomesta kuin ulkomailtakin.
Rakas poikani, minä välitän! Lupaan tehdä kaikkeni että elämäsi olisi elämisen arvoista. Että elämääsi ei luhistettaisi, sen merkitystä vähäteltäisi ja lahdattaisi kuten omaani, kohdeltaisi kuin petoa, jonka arvo nähdään vain suorittajana. Että toiveitasi ja kaikkia halujasi kuultaisiin ja niillä olisi merkitys. Olen täällä maailmassa sinua varten. Haluan nähdä iloisen hymysi ja tervehdyksesi aamuisin tulevaisuudessakin. Minä en enää koe elämässäni iloa kuin sinun ansiostasi, se on niin rikki revitty, hakattu, vähätelty ja syyllistetty feministisen ajattelun takia, mutta onneksi saan tuntea pohjatonta ja pyyteetöntä rakkautta sinua kohtaan, rakas pieni poikani. Haluan ja lupaan että edellä mainitut epäkohdat korjaantuvat paremmiksi, yhtä hyviksi kuin tyttöjen jotta et tuntisi kuin isäsi olevansa pelkkä lompakko, nyrkkeilysäkki, spermapankki ja merkityksetön sekä syyllinen kaikkeen ikävään, oli se sitten tapahtunut historiassa tai tänä päivänä. Jos taisteluni poikien ja miesten oikeuksien puolesta nähdään vääränä, sovinistisena, narsistisena tai naisellisena tai mitä tahansa vastaavaa manipulointia minuun yritetään käyttää, en tule alistumaan niihin. Minut voidaan tästä ristiinnaulita mutta en tule antamaan koskaan periksi. Ja katsokaa, nousen aina ylös vaikka kaadun, loputtomasti, kunnes lyöjät väsyvät lyömään. Synnyn aina tulesta uudelleen ja uudelleen, väsymättä, pelkäämättä. Tiedätkö miksi rakas lapseni. Koska rakastan sinua eniten maailmassa ja olet tärkeä, merkityksellinen, yksilö, ainutlaatuinen, empaattinen, tunteellinen, huomaavainen, hyvä ihminen, arvokas ihan omana itsenäsi! Yhtä arvokas kuin nainenkin, vaikka valheelliset ja virheelliset asenteet ovat sitä vastaan. Älä anna niiden asioiden kadota ja menettää merkitystään vaikka feministit ovat tehneet ja tulevat tekemään kaikkensa niiden tuhoamiseksi.

Meitä jotka välittävät pojista ja joista kasvaa myöhemmin miehiä, on enää vähän jäljellä. Maailma saastui väärien arvojen alle feminismin vaikutuksesta koska se ajatteli vain naisia ja manipuloi ihmisten tunteet sekä tutkimukset että niiden tulokset puolelleen. Nyt asiat muutetaan niin, että miehet ja naiset ovat yhtä arvokkaita ja yksilöitä. Nyt alkaa taistelu ihmisoikeuksien puolesta jonka piiriin kuuluvat myös pojat ja miehet. Tutkimusten (väkivalta, seksuaalinen hyväksikäyttö, raiskaukset jne.) pitää keskittyä molempiin sukupuoliin yhtä paljon ja rehellisesti, vääristelemättä totuutta enää yhtään enempää! Se on mahdollista vain, kun saadaan empatian puute miehiä kohtaan korjattua. Asenteiden on muututtava ja ne muutetaan. Paluuta feminismin kaltaiseen miesten lahtaamiseen ei enää ole, vaan muutoksen on alettava nyt.

Hän joka on yksin ihmisten joukossa,

@EqualityE

Sisällön tarjoaa Blogger.