Header Ads

Katkerat koppelot


Miesasia.fi naislukijan kirjoitus

Pikkuisen on alkanut tuntua siltä, että feministit uskovat asioiden toistamisen (lue:jankuttamisen) tekevän niistä tosia. Itsesuggestio  tuntuu olevan feministille lähes välttämättömyys. Naisten melkeinpä ylivoimaisen pätevyyden esille tuominen asiassa kuin asiassa ilmeisesti tekee joka ikisestä naisesta pätevän mihin tahansa tehtävään.


Totuus on kuitenkin toinen, mutta sitä ei feministi myönnä. Ei nähdä omaa suvaitsemattomuuttaan, vaan syytetään miessukukuntaa syrjinnästä. Yleensä miehet saavat sivussa erinäisiä hellittelynimiä, kuten "sika" tai "sovinisti". Näiden kiihkofeministien motiivit ovat hieman epäselviä. Itse veikkaan joko huonoa itsetuntoa, voimakasta miesvihaa tai vain kateutta. Kateus kenties siitä, että naiset eivät vain pysty kaikkiin asioihin yhtä hyvin kuin miehet.

Jatkakaa vain oman "lahkonne" ilosanoman levittämistä, niin lopputuloksena olette katkeroituneita vanhoja vanhapiikakoppeloita. Yrittäkää edes hetkellisesti laskeutua norsunluutornistanne alas ja opetelkaa arvostamaan myös miehiä. Naisia kun ei tähän maailmaan synny lisää ilman miehiä.


Sisällön tarjoaa Blogger.