Header Ads

#FreeBleeding - 4chan trollasi femakot


Jos ette ole vielä lukeneet naisesta joka juoksi maratoonin ja vuosi kuukautisensa housuihinsa samaan aikaan. Noh häntä on nyt onniteltu kautta median tästä "upeasta" ja "naisia voimauttavasta teosta". Totuus on vain taruakin hauskempaa taas kerran...

Todellisuudessa koko #FreeBleeding on 4chan sivuilta lähtenyt trolli liike, joka tietenkin sai femakot taakseen kiitos netti trollien, jotka taas kerran onnistuivat siinä missä kuka tahansa muu olisi nopeasti epäonnistunut.

Alkuperäinen 4chan liike lähti jotakuinkin tällaisella tekstillä:

“What is freebleeding? Freebleeding is a new radfem movement that is quickly taking over twitter. It consists of us womyn bleeding with no restriction. A collective wave of freebleeding would have significant power in social media, it would illustrate the collective force and passion us womyn possess.
“Why should every woman freebleed?
“1. We are forced by the patriarchy to feel embarrased and conceal our needs during mensturation
“2. By using pads and tampons, we are PAYING the patriarchy to oppress us. It has been too lond that us womyn have been paying the misogynist pigs for our physological needs
“3. It is natural, we must show those pigmen that we can do whatever we want
“4. Finally, being able to menstruate is something that is a undeniably female characteristic. How DARE they try and oppress it”
Ja sehän toimi...
Joten miksi tämä nainen sitten sanoi, että teki tämän "voimauttaakseen naisia"? Totuus mitä todennäköisemmin on, että hän oli unohtanut tai ei ollut halunnut laittaa kuukautissuojaa tai kuten feministit niitä kutsuva patriarkaatin yritykseksi saada naiset raiskaamaan itsensä fallosta (penistä) muistuttavalla esineellä. Huomattuaan kesken kisojen vuotavansa naista tietenkin nolotti ja siinä matkan aikana sitten keksi, että "hei näin twitterissä sen #FreeBleeding jutun, käytänpä sitä hyväkseni".
Normaaliin tapaansa femakot tietenkin hyppäsivät taas kerran tähän mukaan kuin mitkäkin idiootit tarkistamatta faktojaan. Miesasia.fi ei voi kun onnitella 4channin porukkaa taas kerran yhdestä hauskimmasta ja ehkä, jopa parhaimmasta trollista ikinä.


Kurkaa myös video "FreeBleedingistä".Sisällön tarjoaa Blogger.