Header Ads

Feministit haluavat hiljentää "rasistiset" valkoihoiset feministit

Kuvassa Rachel Dolezal (valkoihoinen nainen, joka väitti olevansa musta), kädessään kirja "How To Be Black" (Kunka olla musta)

Sitä luulisi jo, että femakotkaan eivät voi enää tyhmemmäksi muuttua, mutta sitten näemme tämän ja voimme vain miettiä itseksemme: "MITÄ VITTUA!" ja nauraa ääneen.

Ilmeisesti valkoihoisten ei anneta nyt enää edes puhua feministien joukossa, koska ovat synnynnäisiä rasisteja. Valkoihoiset ihmisethän ovat tunnetusti kaiken pahan alku ja loppu (sarkasmia). Ja mekun kerkesimme jo ihan luulla feministien ajavan tasa-arvoa ihan oikeasti (lisää sarkasmia).

Kaikkein parasta vieläpä on se, että taas kerran valkoihoiset "CIS" miehet ovat kaiken takana, mutta valkoihoisten naistenkin pitää pitää turpansa kiinni ja kouluttaa itseään.

Mutta hei, femakot syömässä toisiaan niin eihän tälle videolle voi kuin pudistella päätään naureskellen samaan aikaan kun hieron "saataisia CIS käsiäni" yhteen ja hykertelen.

Suuret kiitokset jälleen kerran Infowarsille tästä erinomaisesta videosta.


Tässä vielä alkuperäinen aivosoluja idioottimaisuudellaan tappava "Meidän täytyy puhua valkoisesta feminismistä" - video.Sisällön tarjoaa Blogger.