Header Ads

Australialainen pankki ANZ on päättänyt maksaa naisalaisilleen 500$ enemmän palkaa, vain koska he ovat naisia


Yksi Australian suurimmista pankeista ANZ Australia on päättänyt maksaa naisalaisilleen 500$ enemmän palkkaa, joka vuosi. Tämä yritys vieläpä kehtaa kutsuta tätä "tasa-arvoksi". Hassua vain, että samaan aikaan kun he väittävät tukevansa tasa-arvoa he rikkovat lakia ja mikä parasta kusevat omaan nilkaansa tällä idiootti kampanjallaan. Mitä ilmeisemmin yrityksen naisjohtoon on upoonnut femakkologiikka erittäin hyvin.


Juurikin feministit jaksavat väittää, että naiset tienaavat vähemmän kuin miehet vain, koska ovat naisia. Hassua vain, että he eivät ole voinee todistaa tätä vuosikausiin todeksi millään muotoa ja esimerkiksi tutkija Pauli Sumanen on näyttänyt tämän valheen epätodeksi monen monta kertaa.

Pankin mukaan naiset tienaavat vähemmän kuin miehet esimerkiksi siksi, että päättävät jäädä kotiin hoitamaan lapsia ja taas kerran meidän on huomautettava, että kyseessä on valinta joten mikään todellinen syy tämä ei ole.

ANZ Australialta ovatkin nyt monet sijoittajat ja pankin asiakkaat kysyneet eikö tämä riko yhdenvertaisuuslakia, johon taas pankki ei ole antanut suoraa vastausta vaan jatkanut saman roskan puhumista.

Ehkä hauskinta tässä on vieläpä se, että he kehtaavat käyttää pieniä lapsia mainoksessaan joka puhuu täyttä roskaa siitä miten tytöt kehittyvät nopeammin, oppivat lukemaan nopeammin jne... toisin sanoen koko videossa ei ole mitään järkeä muussa mielessä kuin korostaa koko jutun järjettömyyttä.

Toivokaamme pikaista asiakas ja sijoittaja pakenemista kyseisestä pankista, sillä me emme ainakaan katso hyvällä noin selvää miesten syrjimistä ja voimme vain olla onnellisia, että muutkin ihmiset ovat heränneet tähän ja ovat kysyneet pankilta suoraan miksi se syrjii mies työntekijöitään ja antaa naistyöntekijöille 500$ vuodessa enemmän kuin miehille vain, koska he ovat naisia.

Jos haluatte tietää ketä kiittää tästä niin kiittäkää ANZ toimitusjohtajaa Joyce Phillip:siä, joka ihan näin "by the way" on Australian yksi kova palkkaisimmista (vai oliko peräti kova palkkaisin) CEO. Todellista syrjintää eikö (sarkasmia)?

Alla vielä kyseisen lahkan video koskien juttua, mutta emme suosittele sitä kenenkään katsottavaksi, koska se voi aiheuttaa vitutusta ja aivokasvaimia idioottimaisuudessaan.
Sisällön tarjoaa Blogger.