Header Ads

Arvostelussa - Puhdas+ tuotteet

Puhdas+ Caps Vihreä kahvipapu-uute


Vihreä kahvipapu uute on jenkeissäkin myyty hyllyt tyhjäksi. Moni on puhunut sen laihduttavista ominaisuuksista, joten laitetaanpa testiin.

Tulos
Tuote vaikuttaisi tehonneen hieman esimerkiksi keskivartalon alueella sivuilla, mutta näin lyhyellä n. kuukausi testillä ei voikkaan vielä saada todella isoja tuloksia. Jos tarvitset pientä lisäapua diettiin tämä tuote voisi olla se.

Puhdas+ Caps Q10Tulos
Tästä tuotteesta emme saaneet yhtenevää mielipidettä testissämme. Mutta uskomme Q10 kuitenkin olevan jossain tilanteessa ihan käypä tuote, sillä sitä käytetään myös joissain kosmetiikan tuotteissa. Tulokseen vaikutti myös se tosiasia, että testi jakso oli melko lyhyt (1kuukausi).


Puhdas+ Caps GlukosamiiniNivelten terveys paremmaksi.


Tulos
Nivelten kipuilu on vähentynyt jonkin verran, en nyt sanoisi mitään taianomaista, että kaikki kivut pois ja en enää ikinä tuntisi kipua mutta ehkä tuote on hieman auttanut.
Puhdas+ Matcha tee


Yksi kuppi tätä vastaa terveys vaikutuksilta 7-10 kuppia vihreää teetä. Hyvältä kuulostaa mutta testa taampa tuote. Nopea käyttöinen, koska lisätään vain jauhe veteen. Ei tarvitse odottaa että teepussi tekisi tehtävänsä vedelle. Maku parempi kuin useimmissa vihreä tee tuotteissa ja ei unohdeta sitä että tämä on paljon tervellisempää eli täyden kympin tuote meidän mielestämme.

Ps. Todella kätevä metallipurkki ja hieno ehkä neon vihreään menevä väri.

Jos kiinnostuit tuotteista enemmänkin voit tutustua niihin lisää Puhdas+ sivustolta.
Sisällön tarjoaa Blogger.