Header Ads

Arvostelussa miesten vaatekauppa JeroneNäin alkuunsa haluamme kertoa miksi lähdimme Jeronen kanssa yhteistyöhön ja päätimme arvostella heidän vaatekauppansa samalla kertoen heistä lyhyesti.

Jeronesta lyhyesti

Jerone on Suomen suurin miesten vaatteiden verkkokauppa, joka on erikoistunut miehiin. Kyseinen perheyritys on toiminut jo vuodesta 2010 lähtien. Jerone todellakin on äijien vaatekauppa, sillä vaatteita löytyy niin laidasta laitaan miehille kun taas verrattuna muihin isompiin vaateliikkeisiin, joissa miehille on omistettu vain se pieni nurkaus niin heillä koko kauppa on suunniteltu miesten tarpeisiin. Kaikkein parasta on vieläpä se, että ei tarvitse lähteä kotisohvaa pidemmälle tarpomaan, sillä ostokset voit tehdä netissä heidän sivuillaan.

Bonuksena he lupaavat vaatteet postiin jos seuraavana arkipäivänä, joten turhaa odotteluakaan ei tule.

Paras... ominaisuus... ikinä! - Jeronen sivuilla näet suoraan minkä kokoinen malli on ja mitä kokoa malli pitää päällään. Lisäksi käyttäjät pääsevät kertomaan mielipiteensä siitä onko takki ollut vaikka normaalia XL kokoa pienempi vai suurempi.
Arvosteltavat tuotteet

Ensimmäisenä tuotteena arvosteluumme saimme Chucky ID Denim takin.
Normaalisti takit ovat itselle olleet linjaa "OK...", mutta nyt on pakko kehua kyllä takin tekijää muutamalla sanalla. Takki on erittäin laadukasta tekoa hintaansa nähden, joka ei sekään päätä huimaa 54,90 € hinnallaan. Ulkopinta karkeahkoa polyesteri / puuvilla sekoitusta joka tuntuu sormissa yllättävän mukavalta. Takki istuu päälle napakasti, mutta ei siltikään rajoita liikkumista liikaa edes isomman miehen päällä ollessaan. Huomautettakoon, että takki on tarkoitettu kevät/syksy käyttöön joten lämpimille keleille se ei sovellu. Pakkasen kestoa emme vielä päässeet kokeilemaan vaikka uskoisimme, että se soveltuu myös pienemmillä pakkasilla päälle.

Edestä löytyy kaksi ylätaskua ja alhaalta kaksi lisää. Alhaalta löytyy myös perus sivutaskus. jotka sijaitsevat suoraan näiden läppätaskujen alla.


Sisältä löytyy käyttäjän vasemmalta puolelta perus povi tasku ja oikealta läpällinen kännykkätasku jos sitä siksi voi kutsua. Sisäpuolelta löytyy myös vedettävät narut joista takkia voi tarpeen tullen kiristää jos tuntuu, että se on liian iso. Tosin itsellä ei sitä tarvetta tullut.


Vetoketju on mukavan napakka ja ryhdikkään oloinen, jonka vierestä löytyy helposti kiinni menevät napit, jotka pysyvät kiinni napakasti menossa kuin menossa. Yllättävää onkin, että napit myös avautuvat sen suurempia vaivoja, koska olettaisi, että ne vaatisivat vähän ylimääräistä voimaa koska pysyivät muuten niin hyvin kiinni.

Asteikolla (roskiin koko paska) 1 - 5 (ostin enkä kadu) annan kyseiselle tuotteelle numeron 4,5 / 5. Puoli pistettä lähti siitä, että kyseinen takki ei tosiaan anna yhtään löysää ulospäin eli vaikka istuukin napakasti niin kannattaa olla tarkkana kokoa valitessa tai muuten tulee tiukat paikat.

Tuotteen perustiedot:
Hinta 54,90 €
Koko: XL
Materiaali: 65% polyesteriä ja 35% puuvillaa.
Toisen tuotteena arvosteluumme pääsi Queen Rush t-paitaT-paidaksi hinnakkaan puoleinen, sillä hintaa löytyy 59,90 €. T-paidan materiaali on 100% puuvillaa joten jos heitätte paidan pyykkiin niin muistakaa varoa kutistumista.

Edestä löytyy merkin mukaisesti teksti Rush Couture ja upea pääkallo. Takana on kuvan mukainen risti.

Puuvillan ansiosta paita tuntuu erittäin mukavalta päällä ja istuukin oikein mukavasti. Kaula-aukoksi paidassa on valittu V-aukko joka ainakin itsellä vähän jakaa mielipiteitä. Toki se on hyvin miehekäs valinta, mutta vaatii omanlaisensa vartalotyypin, että se näyttää hyvältä päällä.
Paidalle lähtee pisteitä (roskiin koko paska) 1 - 5 (ostin enkä kadu) asteikolla, 3 / 5 pistettä. Kolme pistettä, hyvästä materiaalista ja tyylikkäästä kuvasta edessä ja takana. Kova hinta ja V-aukko pudottavat pisteitä maksimista kahden pisteen verran.

Tuotteen perus tiedot
Hinta: 59,90 €
Koko: XL
Materiaali: 100% puuvilla


Loppuun vielä haluamme jakaa kaikille teille ihanille lukijoille alennus koodin Jeronelle, joten menkää ihmeessä käyttämään se hyväksenne.10 € alennusta Jerone.fi kaupasta koodilla MIESASIA


Koodin pääset käyttämään vaikka suoraan tästä linkistä.

Sisällön tarjoaa Blogger.