Header Ads

12 tapaa jolla saat miehen hullaantumaan sinuunNaiset usein saattavat miettiä miten miehen saisi hullaantumaan itsestään. Me päätimme vähän raottaa tätä salaisuuksien verhoa ja jakaa nämä 12 tapaa naisille joilla nainen voi pelastaa miehen kuin miehen päivän.

1. Täytä jääkappi hänen suosikki juomallaan/juomillaan. Bonuspisteitä: Tuo hänelle kylmä olut kun hän tulee kotia kovan työpäivän jälkeen.

2. Tee hänelle naposteltavaa seksin jälkeen. Sen ei tarvitse olla mitään gurmee ruokaa, vaan esimerkiksi nopeasti tehty sämpylä kelpaa varmasti.

3. Kehuskele hänestä ystävillesi, perheellesi tai vaikka kaupan kassalle hänen kuullen. Mikään ei röyhistä miehen rintaa niin kuin kehut oman naisen suusta.

4. Avaa hänelle ovi vain aamutakissasi tai vielä parempi, alasti.

5. Ole avoin ja kokeilun haluinen, jos hän haluaa kokeilla jotain uutta makuuhuoneessa. Jos jokin saa miehen sille tuulelle niin se, että hänen naisensa on valmis kokeilemaan jotain uutta juuri hänen kanssaan.

6.  Anna hänen korjata jokin ongelmasi. Jokainen mies haluaa joskus tuntea itsensä "raavaksi" urokseksi, joka onnistuu korjaamaan tai ratkaisemaan jonkin kodin ongelman, joten anna hänen tehdä se ja näin näyttää oma tarpeellisuutensa. Jokainen mies haluaa tuntea itsensä tarpeeliseksi.

7. Kerro tarkaa tietoa hänen lempi joukkueensa tai pelaajansa tilastoista. Tämän tarkoituksena on tietenkin näyttää, että olet kiinnostunut asioista, joista hänkin on.

8. Tee hänen suosikki ruokaansa ja tarjoile se hänelle "hopeatarjottimella".

9. Kohtele hänen ystäviään niin kuin kohtelet omiasikin. Voittamalla hänen ystäviensä luottamuksen ja näyttämällä miten mukava olet heille, voitat myös miehen puolellesi.

10. Istu hänen kanssaan katselemassa TV:tä. Se ei pakolta tunnu sinusta laatuajalta, mutta monelle miehelle se, että hän saa olla sinun kanssasi vaikka ihan hiljaakin ja vain katsella TV:tä on juurikin sitä.

11. Hiero häntä - "onnellinen loppu" on täysin valinnanvarainen, mutta hän ei sitä varmasti laita pahakseen, tosin pelkkä jalkahierontakin kelpaa hänelle varmasti.

12. Kiusoittele miestäsi. Pieni kiusanteko ja ärsytys hyvässä mielessä laittaa hormonit hyrräämään.

Kommentoi alle ja kerro "Mikä saa sinut hullaantumaan naiseen?"


Etsitkö kumppania mies? Jos etsit niin kurkkaa listamme parhaista deittisivuista miehille täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.