Header Ads

Selkä kuntoon suomalaisen innovaation avulla
Saimme testiin Humantoolin tuotteita johin lukeutuvat satulatuoli ja selkätuen. Päätimme testat kyseiset tuotteet lukijoidemme iloksi ja kertoa miltä ne meistä vaikuttivat.

Satulatuoli Humantool

Aloitetaan Humantoolin satulatuolista. Kyse on siis tuotteesta jonka voi laittaa minkä tahansa tuolin päälle ja se muuttaa kyseisen tuolin hetkessä satulatuoliksi. Tuote tosiaan kääntää lantion asentoa ja tavallaan pakottaa tasapainoilemaan hiukan ja näin pitää huolta istujan kehosta istumisen aikana. Hieno tuote kaikenkaikkiaan. Mainittakoon myös iso plussa siitä että istuimen voi ottaa mukaan ja laittaa mihin tuoliin vain joten tuote on todella näppärä käyttää senkin osalta. Mukana tulee myös alusta jonka voi laittaa Satulatuolin alle jos oma tuolisi sattuu olemaan todella upottavan pehmeä niin voit silti käyttää satula tuolia kunhan laitat mukana tulevan alustan satulatuolin ja oman tuolisi väliin.

Paranna syviä lihaksia ja vähennä selkäkipujasi samalla kun vain istut. Kaikki ihmiset istuvat nykyisin paljon, joten tässä on loistava suomalainen huippukeksintö tehdä hyvää itsellesi samalla kun istut, suosittelemme.

Hintaa tälle kyseiselle tuotteelle tulee vain 149 € (sis. postikulut), joka ainakin meidän mielestämme on kohtuullinen verrattuna siihen paljon joutuisit maksamaan siitä, että tuhoat selkäsi istuessasi selkä notkolla kahdeksan tuntia päivässä.

Värejä kyseiselle tuotteelle löytyy, punainen, sininen, harmaa, grafiittin/tumman harmaa, musta, fuksi, harmaa.

Selkätuki Humantool

Toisena tuotteena testiin pääsi Humantoolin Pilot Spot selkätuki. Pilot Spot on hieman erillainen tuote, sillä tämän tuotteen voit laittaa vaikka autoon. Kääntää lantiota ja suoristaa siten selän. Tästä syystä selän, hartioiden ja niskan kuormitus pienenee ja jaksat pitempään. Erittäin hyvä tuote jos joudut istumaan paljon sillä tämän tehon huomaat varsinkin kun ajat pitkiä matkoja autolla tai joudut toimistotyössä istumaan pitkään. Selkätuki myös helppo kuljettaa mukana, sillä mukana tulee kantopussi. Tuki on myös erittäin helppo irrottaa ja asettaa paikoilleen.

Jos ajat paljon autoa, niin todellakin tarvitset tämän tuotteen.

Selkätuelle hintaa löytyy 98 € (sis. postikulut). Ehdoton valinta esimerkiksi ammattikuskeille, jotka joutuvat istumaan tunteja rekalla ajaessaan.

Värivalikoimasta löytyy musta, harmaa, grafiitin/tumman harmaa, punainen ja sininen.


Kiinnostuitko tuotteista? Voit käydä lukemassa lisää ja tilaamassa oma tuotteesi Humantoolsin sivuilta täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.