Header Ads

Seksuaalisen hyväksikäytön miesuhreille suunnatun hyväntekeväisyysjärjestön rahoitus nollaan!Britanniassa toimiva hyväntekeväisyysjärjestö Survivors UK, jonka tarkoituksena on auttaa raiskauksen ja hyväksikäytön uhreiksi joutuneita miehiä on menettänyt koko rahoituksensa. 


Normaalisti järjestö on saanut r
ahoitusta  70 000 puntaa vuodessa oikeusministeriöltä ja näin on tapahtunutkin viimeisen neljän vuoden ajan, mutta nyt rahoistus on päätetty lopettaa kokonaan.

Rahoitus lopetettiin kun vastuu maksusta siirrettiin oikeusministeriön alaisuudesta Lontoon pormestarin hallintaan. Viime vuonna hyväntekeväisyys järjestö ei saanut kuin 33 666 puntaa kuuden kuukauden aikana. Järjestö on yrittänyt olla yhteydessä pormestarin kansliaan, joka vastaa rahoituksesta moneen kertaan, mutta ei ole saanut heidän mukaansa mitään vastausta kanslialta.

307 miestä ilmoitti joutuneensa raiskatuksi Lontoossa  vuonna 2014, se tarkoittaa 120% nousua vuodesta 2012 ja 518 miestä ilmoitti joutuneensa kokemaan vakavaa seksuaalista hyväksiköyttä, joka tarkoittaa 80% nousua samassa ajassa.

Monet uhreiksi joutuneet miehet ja pojat matkustavat pitkiä matkoja saadakseen apua juuri heidän ongelmiinsa erikoistuneilta asiantuntijoilta kyseisessä järjestössä.

"Monet uhrit haluavat tulla paikkaan joka on vain ja ainoastaan miehille ja pojille, koska tuntevat, että täällä heitä ymmärretään ja että he saavat paremmin apua ongelmiinsa" sanoi Michale May Survivors UK:sta.

Survivors UK on ensimmäinen Britanniassa palveluaan tarjoava yhdistys, joka tarjoaa palveluitaan niin puhelimitse kuin suoraan netin kautta miehille ja pojille, jotka ovat joutuneet seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi.


Järjestö onkin nyt perustanut Change.org palveluun adressin jonka avulla he pyrkivät vaikuttamaan päättäjiin ja saamaan rahoituksensa takaisin. Voit käydä allekirjoittamassa adressin täältä.
Sisällön tarjoaa Blogger.