Header Ads

Poliisisetä höpöttää omituisia prostituutiostaHelsingin poliisin rikosylikonstaapeli Kenneth Erikssonin jutut sisältävät omituista höpötystä prostituutiosta:
  • "Meitä kiinnostaa tekevätkö alalla työskentelevät henkilöt työtä vapaaehtoisesti, vai onko mukana parittaja."

Miten parittajan mukana olo liittyy vapaaehtoisuuteen? Paula Koivuniemikin laulaa vapaaehtoisesti, vaikka hänellä on manageri.
  • "Huolestuttavaa on, että laskevien asiakasmäärien takia tiputetaan hintoja."

Mitä huolestuttavaa siinä on? Prostituoitujen tulot ovat tuhansia euroja viikossa ammatista, johon ei tarvita mitään koulutusta. 
On hienoa ja tasa-arvoa edistävää, jos miesten seksistä maksama hinta tulee alaspäin. Täysin tasa-arvoisessa tilanteessa seksi olisi yhtä kallista miehille ja naisille.
  • 90 prosenttia prostituutiosta tapahtuu esimerkiksi netissä tai yksityisasunnoissa piilossa katseilta. Erikssonin mukaan laskelmissa täytyy huomioida myös hierontapaikat ja striptease-ravintolat.
  • "Niiden löytäminen ja kiinnisaaminen on paljon vaikeampaa kuin kadulla, jossa se on näkyvämpää."

Miksi täysin laillista seksin myyntiä harjoittavat heidän palvelujaan ostavat henkilöt pitäisi saada kiinni?
  • Erikssonin mukaan asunnoissa tapahtuva seksin myyminen on katuprostituutiota suurempi ongelma Helsingissä. Kadulla seksikauppaa pystytään valvomaan parituksen ja ihmiskaupan varalta, asunnoissa tapahtuvaa ei.
Omituinen väite poliisilta, koska katuprostituutio on aina laitonta, mutta asunnoissa tapahtuva myyminen on laillista. Poliisisetä yrittää väittää että lähtökohtaisesti laillinen myyntitapahtuma on "suurempi ongelma" kuin aina laiton myyntitapahtuma.

Lähde - Henry Laasanen, Uusi Suomi puheenvuoro

Sisällön tarjoaa Blogger.