Header Ads

Miestä odottaa jopa 6 kuukauden vankilatuomio, koska oli eri mieltä feministien kanssa!54-vuotias Gregory Elliot on syytteessä häirinnästä yksinkertaisesti siksi, että oli eri mieltä parin nuoren feministin Steph Guthrie ja Heather Reillyn kanssa, jotka yrittivät julkisesti häpäistä nuoren miehen pohjois Ontariossa.


Neljän lapsen isä Gregory Elliot pidätettiin 2012 ja erotettiin työstään grafiikka suunnittelijana kun hän vastusti Guthrien ja Reillyn suunnitelmaa häpäistä ja yrittää suututtaa "internet" pelintekijää vastaan, jonka pelissä simuloitiin feministibloggaria Anita Sarkeesianian kasvojen hakkaamista.

Elliot oli sitä mieltä, että nämä kaksi aktivistia suunnittelivat häpäisevänsä tämän nuoren miehen ja katsoi, että tästä voisi olla suurta haittaa nuorelle, joka voisi sortua jopa itsemurhaan, mutta tästähän nämä feministiä eivät pitäneet.

Kanadan lakien mukaan uhrin ei tarvitse kuin väittää, että henkilö sai heidät "pelkäämään turvallisuuttaan".

Toisin sanoen jos Elliot tuomitaan, feministit ympäri Kanadaa voivat alkaa haastamaan kenet tahansa oikeuteen ja saavat heidät vankilaan vain koska "heitä pelottaa".

Guthrie ja Reilly väittävät Elliotin liittyneen heitä herjaaviin ihmisiin tagaamalla heidät tweetteihinsä. Kyseinen mies ei kyllä ole missään kohtaa herjannut näitä kahta feministiä ja pahin lause jonka hän on tweetannutkin, oli epäsuora viitttaus siihen miten rumia tai läskejä kyseiset naiset ovat.


"Toisin sanoen kaikki mitä hän on tehnyt on se, että hän on ollut eri meiltä näiden nuorten naisten kanssa...hän oli vain eri mieltä heidän harjoittamastaan politiikasta"
 sanoi Blatchfod.


"Se, että henkilö voidaan tuomita vain sillä perusteella, että hän on eri mieltä tulee vahingoittamaan ihmisten normaali kanssakäymistä valtavasti, eikä vain twitterissä" 
 sanoi Elliotin asianajaja Chris Murphy.


Kaikkein hämmästyttävintä jutussa on se, että Elliot itse on joutunut häirinnän kohteeksi näiden kahden naisen Guthrien ja Reillyn lähettäessä hänelle erittäin vihamielisiä tweettejä. Eräs naisten tukija jopa tekeytyi 13-vuotiaaksi tytöksi ja yritti esittää Elliotin pedofiilina.


Toimituksen kommentti:

Taas kerran voimme nähdä mihin kaikkeen feministit ovat valmiita rajoittaakseen sananvapautta ja ajaakseen "väärät" mielipiteet laittomiksi. Feminismi ei ole tasa-arvoa ajava liike vaan kultti joka ei siedä vääriä mielipiteitä tai faktoja.Sisällön tarjoaa Blogger.