Header Ads

Miehet tulisi vapauttaa raiskaussyytteistä kun nainen väittää suostuneensa seksiin vain, koska on ollut juovuksissa


Eri feministi ryhmät ovat suuttuneet Barriester Davidille hänen kirjoitettuuaan blogiinsa, että kaikki miehet tulisi vapauttaa raiskaussyytteistä kun nainen väittää suostuneensa seksiin vain, koska on ollut humalassa.

Näinhän sen todellakin luulisi menevän sillä se, että olet päissäsi ei vapauta sinua vastuusta omiin päätöksiisi. Tulisiko meidän vapauttaa kaikki ihmiset jotka ovat ajaneet humalassa jonkun toisen ihmisen päältä ja tappaneet hänet vain koska ajaja oli humalassa?

Entä jos joku on murhannut toisen ihmisen alkoholin alaisuudessa tai mitäpä jos nainen makaa juopuneen miehen kanssa tai miehen, joka löytää naisen todella kauniiksi? Tutkitustihan kauniit miehet voivat viedä miestä kuin "pässiä narussa". Eikö tällä periaatteella tällöin nainenkin syyllisty raiskaukseen, koska mies ei pysty antamaan täysissä mielensä voimissa järkevää päätöstä?

Kyllä, jotkut näistä voivat olla kaukaa haettuja, mutta eivät yhtään sen kauempaa kuin se, että jos nainen on päissään se taianomaisesti vapauttaisi hänet kaikesta vastuustaan omiin päätöksiinsä.

Tulisiko meidän sitten kohdella naisia kuin lapsia ja kieltää heiltä alkoholi, koska he eivät mitä ilmeisemmin pysty säätelemään omaa käyttäytymistään sen alaisuudessa tai sitä kuinka paljon sitä nauttivat. Ainakin tällaisen kuvan antavat nimenomaisesti nämä feministit väittäessään, että juopuneen naisen kanssa makaaminen tai naiselle valehteleminen, jotta häneltä saa seksiä olisi rikos, joka olisi jopa rinnastettavissa raiskaukseen.

Miesasia.fi ainakin näkee naiset vahvoina, itsenäisinä sekä älykkäinä ihmisinä ja täten vastuullisina omista päätöksistään. Haluaako joku todellakin, että naisia alettaisiin kohdella kuin lapsia? Me emme ainakaan.

Sisällön tarjoaa Blogger.