Header Ads

Miehen ei ole velvollista huolehtia naisen orgasmeistaNaisen on itse huolehdittava siitä että hän on seksuaalisesti tyydyttynyt ja saavuttaa orgasmin seksin aikana ja etenkin yhdynnässä. Naisella ei ole minkäänlaista oikeutta vaatia mieheltä suuseksiä, miestä tyydyttämään häntä kädellään tai seksileluilla, vain sillä varjolla ettei nainen itse tee tarpeeksi töitä orgasminsa eteen yhdynnässä.


Lähes kaikkia miehiä syyllistetään siitä etteivät naiset itse hanki itselleen orgasmia. Ihan kuin se nyt olisi jotenkin oikeasti perustellusti miehen syy.

Feministit etenkin ovat uskotelleet niin naisille kuin miehillekin, että naisten on niin vaikeaa saavuttaa orgasmia yhdynnässä, että miehen on tyydytettävä nainen muilla keinoilla. Tämä ei missään nimessä pidä paikkaansa ja sen voi jokainen nainen joka on oppinut orgasminiksit, kertoa niille naisille ja miehille, jotka elävät valheessa luullen että orgasmi on sula mahdottomuus naiselle vain yhdynnän avulla. Osa feministeistä väittää ettei nainen tarvitse lainkaan miestä toimivaan seksielämäänsä. Osa feministeistä vaatii naisia totaalikieltäytymään seksistä miesten kanssa - vain koska heitä ei edes huvita yrittää hankkia itselleen orgasmia yhdynnässä. Nämä naiset ovat luusereita.

On erittäin väärin ja loukkaavaa tehdä naisen seksuaalisuudesta jokin ihmeellinen myytti ja väittää että nainen kokee jonkin oudon oman orgasminsa, joka eroaa jotenkin todella konkreettisesti miehen orgasmista. Mitään pitävää ja voimakkaasti tutkijakunnassa kritisoimatonta tieteellistä näyttöä tällaiselle väitteelle ei ole olemassakaan. On tutkimuksia joiden mukaan on voitu nähdä ja osoittaa, että tietyt aivojen alueet aktivoituvat naisella seksuaalisen kiihotustilan ollessa huipussaan, mutta mitään kiistattomia tutkimustuloksia ei ole olemassa, joiden mukaan nainen kokisi täysin erilaisen orgasmin kuin mies. Mies ja nainen kokevat hyvin todennäköisesti tasan samalla lailla orgasmin väitti kuka mitä tahansa.

Miehellä orgasmin aikana laukeaa penis ja naisella klitoris. Koski niihin tai ei. On siis olemassa vain yksi orgasmi, ei mitään "naisen orgasmia", "naisen perättäisiä orgasmeja" tai toisistaan erillisiä "emätin- ja klitorisorgasmeja". Puheet moisista ilmiöistä ovat aivan pelkkää puppua.

Naiset ovat keksineet näitä höpöpuheitaan näistä epäorgasmeista koska eivät tee tarpeeksi itse töitä seksin aikana jotta laukeaisivat. Näiden höpöpuheiden lisäksi he ovat keksineet syyllistää miehiä siitä etteivät laukea seksin aikana. Miehet ovat sitten hädissään koittaneet alkaa suoriutumaan seksuaalisista lisätöistä suuseksiin ja käsillä tyydyttämiseen pakotettuina (ihan kuin yhdynnässä ei muka olisi jo todella paljon hommaa miehellä), jotta naisetkin edes joskus antautuisivat ja saavuttaisivat sen orgasmin heidän läsnäollessaan. Silloinkaan läheskään kaikki naiset eivät jaksa tai yksinkertaisesti halua tehdä itse käytännössä yhtään mitään orgasminsa eteen ja antautua miehelle, vaikka mies kuinka yrittäisi olla mieliksi naiselle.

Jos nainen ei halua tai jaksa antaa suuseksiä miehelle, se on kaikkien mielestä täysin ymmärrettävää ja naisen oikeus. Jos mies kieltäytyy antamasta suuseksiä naiselle, on hän naista hyväksikäyttävä mulkku joka ajattelee vain itseään.

Niin kauan kuin miehet alistuvat tyydyttämään naisia suuseksillä tai käsipelillä yms., eivät naiset ala toimimaan itse jotta oppisivat saavuttamaan orgasmin yhdynnässä. Naisen ja miehen anatomia on täysin yhteensopiva ja mikäli se ei sitä jonkun tietyn henkilön kanssa ole omasta mielestä, niin ei muuta kuin etsii sopivamman. Jokaisen ihmisen perusoikeus on elää seksuaalisesti tyydyttynyttä elämää.

Mies ei ole seksuaalisesti hyvinvoiva jos hänen naisensa ei saa orgasmia oikeasti koskaan. Moni mies saattaa liikuttua vihasta ja epätoivosta kyyneliin kun hänelle kerrotaan, ettei mitään "naisen orgasmia" tai "naisen perättäisiä orgasmeja" ole olemassakaan, vaan että nämä tällaiset höpötykset ovat naisten katala juoni miehiä vastaan. Naisten pyrkimys päästä pakenemaan orgasmittomuuttaan haavemaailmaansa, uskoa satuihinsa ja sitä kautta kusettaa miehiä mitä vittumaisimmalla tavalla. Naiset, jotka jauhavat näistä asioista, ovat todella ilkeitä ja satuttavat miehiä ja toisia naisia tällä satuilullaan todella pahasti. Etenkin nuorille miehille ja naisille tällaiset sepitykset tekevät erityisen suurta vahinkoa koska he saavat täysin väärän kuvan naisen seksuaalisuudesta jo heti nuorena.

Seksuaalisesti hyvinvoiva ja onnellinen mies tietää että nainen laukeaa kunnolla ja yhden kerran, silloin kun laukeaa ja aivan samalla lailla kuin hän itsekin, eikä naista tarvitse erikseen tyydyttää millään ihmekikoilla, vaan hän itse hankkii miehen vartalon ja peniksen avulla orgasminsa. Nainen tekee duunia oikeasti sen eteen että saa tehdä miehen onnelliseksi ja ylpeäksi siitä että hänellä on seksuaalisesti varmasti tyydyttynyt nainen.

Suuseksin ja seksileluilla leikkimisen tarkoitus on toimia seksin piristeenä ja näitä seksimuotoja on ehdottomasti suositeltavaa hyödyntää osana virkeää seksielämää. Se ei silti tarkoita sitä että kummallakaan sukupuolella olisi jokin etuoikeus vaatia että joka kerta kun harrastetaan seksiä, tulee automaattisesti saada tällaista kikkailuseksiä. Naisen ei ole lainkaan vaikeaa laueta yhdynnässä, mikäli hän tutustuu omaan anatomiaansa, miettii miehen anatomiaa ja sitä miten parhaat kulmat klitoriksen stimuloitumiselle voi etsiä yhdynnässä. Se ei ole todellakaan vaikeaa eikä mitään rakettitiedettä, ei sinnepäinkään. Jokainen fyysisesti ja psyykkisesti terve nainen kykenee oikean kumppanin kanssa saavuttamaan orgasmin yhdynnässä helposti.

Miesten pakottamisen suuseksiin ja seksikikkailuun on loputtava tasan nyt. Jokainen huolehtikoot itse omista orgasmeistaan!

-Saila Nygrén-                                                                                                                                          

Sisällön tarjoaa Blogger.