Header Ads

Huonot pelaajat seksistisiäkö?


Huonojen pelaajien on väitetty olevan seksistisiä naisia kohtaan tai näin ainakin väittävät seksistiset tutkimukset jotka näytetään täysin hatusta vedetyksi ja tarkoitushakuiseksi propagandaksi alla olevalla videolla.


Ensinnäkin tutkimus tutki vain niin sanottua "team deathmatch" pelimuotoa eli vihollisjoukkueen eliminointi.

Toisekseen he  poistivat osan tutkittavasta joukosta poistamalla kokonaan puhumattoman pelaajan ja tutkivat ainoastaan mies- ja naisääniä.

Kolmanneksi vain yksi viidestä pelaajasta edes puhui peleissä.

Neljänneksi he olettivat, että peleissä on naispelaajia vaikka he eivät voineet millään tapaa varmistaa tätä. Eli he tekivät oletuksen, että naispelaajia häirittiin vaikkei heitä ole pakolta edes kyseisessä pelissä sinä aikana ollutkaan ellei lasketa "naisääntä".

Viidenneksi he saivat vain 11 seksististä lausahdusta koko tutkimuksen aikana ja vaikka olettaisimme, että nämä 11 seksististä lausahdusta olisi tullut eri pelaajilta niin tällöinkin saadaan alle prosentti kokonaistuloksesta, joka käsitti yli 1000 pelaajaa.

Voimme siis varauksetta sanoa, että koko tutkimuksen tarkoituksena alusta alkaen näyttää miten naiset ovat uhreja ja miten naiset saavat kärsiä pelialan ja pelaajien seksismistä. Tutkijat jopa itse huomasivat miten alhainen tämä prosentti on, joten he päättivät keskittyä ainoastaan naisten kokemaan seksismiin jolloin prosenttia saatiin hilattua reilusti ylöspäin. Prosentti saatiin siis nostettua alle prosentista 13%, koska he päättivät verrata sitä vain 82 pelaajaan ja näin he pääsivät taas kerran ajamaan femakko agendaansa eteen päin.

Nyt herääkin kysymys miten tällainen vääristely ja pelaajien selvä demonisointi tai paremmin sanottuna miesten demonisointi voidaan sallia? Miksi suuret mediat eivät tarkista edes lähteitään ennen kuin alkavat suoltamaan kuraa siitä miten huonot pelaajat ovat mukamas seksistisiä? Yksi selvä vastaus tähän on tietenkin se, että suuret mediat seuraavat feminismin jalanjäljissä, koska se on nyt "IN" ja toinen asia, koska sillä saadaan lukijoita kirjoittamalla klikkiotsikoita sen sijaan, että tehtäisiin oikeaa journalistista työtä joka vaatii vaivaa, aikaa ja halua tuoda lukijoille todellisia uutisia, roskan ja paskan sijaan.
Sisällön tarjoaa Blogger.