Header Ads

Tapanilan joukkoraiskaus ja feministisen maahanmuuttopolitiikan uhritTapanilan joukkoraiskaus on järkyttänyt suomalaisia ja koetellut suomalaisten oikeustajua. Tiistaina 23.6. 2015 Helsingin käräjäoikeuden antama tuomio maahanmuuttajataustaisille nuorille miehille oli feministisen maahanmuuttopolitiikan ilmentymä.

Olen jo aikaisemmin esittänyt tällä sivustolla, että feministit suosivat länsimaiden ulkopuolelta tulevia miehiä tarkoituksenaan horjuttaa yhteiskuntarakenteita sekä aiheuttaa jännitteitä kantaväestön miesten ja maahanmuuttajamiesten välillä.

Tapanilan joukkoraiskaus ja Helsingin käräjäoikeuden tuomio toteuttivat julmalla tavalla feministien pyrkimyksiä.

Feministisen maahanmuuttopolitiikan uhreja ovat suomalaisten ja länsimaalaisten miesten lisäksi ne tavalliset naiset, jotka eivät suostu kääntymään feminismiin.

Iltalehden Marko-Oskari Lehtonen kysyikin ajatuksia herättävästi: "Jos Tapanilan tapaus - siis useamman nuoren miehen heille entuudestaan tuntemattomaan nuoreen naiseen kohdistama joukkoraiskaus julkisella paikalla - on rangaistusasteikon lievimmästä päästä, niin pelottaa kysyä, että mitä siellä toisessa päässä on? Ne ihan 'tavalliset' tapauksetko?"

Tästä voit lukea 23.6.2015 annetusta tuomiosta.

Tämän kirjoituksen kirjoittaja on www.asumaansuomeen.fi ja www.asumaanulkomaille.fi ylläpitäjä, joka toimii vierailevana kirjoittajana Miesasia sivustolla.


Sisällön tarjoaa Blogger.