Header Ads

Supermass Nutrition sarjan ateriankorvike Pro-Meal - Paras aterian korvike jota olemme maistaneet!

Yhteistyössä: Manninen Nutraceuticals

Herkullisen näköinen purkki ja Supermass tuotesarjan tapaan erittäin vakuuttava tuote ainelistan perusteella.

Makuna testissä  Chocolate cookie.

 

Ulkonäkö Purkkihan on jo aiemmassa testissä olleen sarjan tapaan erittäin komea lisäksi tuo keksikuva saa veden kielelle.

Sekoittuvuus
Sekoittuu hyvin ei minkäänlaista klönttimäisyyttä. Yllättävää sillä purkkihan sisältää vaikka kuinka monta erilaista ainetta olettaisi että vähän aiheuttaisi sekoittumisongelmia mutta yllättävää kyllä ei.

Maku
Yhdellä sanalla herkullinen.

Käyttötesti
Tuote täyttää hyvin eikä aiheuta vatsa ongelmia ja kuten mainittua maistuu herkulliselle. Sisällöstä voidaan mainita että tuote on kuin muut aterian korvikkeet ja miljoona asiaa siihen päälle. Lähdetään siitä että tietysti laadukasta proteiinia ja kaurasta hyviä hiilareita tässä vaiheessa kuulostaa vielä normaalilta mutta sitten alkaa tykitys. Paljon kuitua peräti 8g/100g jotta vatsa toimii, omega kolmosia, MCT:tä kookosöljystä ja ehkä paras asia erilaisia vihanneksia ja hedelmiä. Tuotteen maussa hedelmät ja vihannekset eivät näy siis pelko pois, tuotehan maistuu herkulliselle suklaa keksille. Lisäksi 19 vitamiinia ja mineraalia. Sisältö ei tietenkään lopu vielä tähän eli vielä probiootteja eli jälleen vatsa toimii ja ravinteet eivät mene hukkaan vaan imeytyvät todellakin sinne kehoon.

Lopuksi vielä mitä tuotteessa ei ole?
Ei sokeria eikä aspartaamia.


Yhteenveto
Tuotteessa on kaikki mitä keksin pyytää tuotteelta ja miljoona asiaa lisää. Loistava tuote. Odotan innolla lisämakuja tästä tuotteesta.

Täältä saat lisätietoa ja voit tilata tuotetta itsellesi.


Sisällön tarjoaa Blogger.