Header Ads

Oakleyn linssiteknologia


Jutun sponsoroi: Bluebird, heiltä voit käydä tilaamassa esimerkiksi Oakleyn aurinkolaseja linkin kautta täältä.

Tässä hieman tietoa Oakleyn linssiteknologiasta

Tinkimättömätöntä selkeyttä

Oakley High Definition Optics® (HDO®) linssit optimoivat turvallisuuden ja suorituskyvyn täyttääkseen tinkimättömät vaatimukset ammattiurheilijoilta, jotka eivät tyydy vähempään kuin selkeinpään, terävimpään, ja tarkimpaan näkyvyyteen. Se tarjoaa todellisemman, tarkemman näkyvyyden vs. perinteiset linssit jotka suurentavat ja saavat kohteet näyttämään siltä kuin ne olisivat siirtyneet niiden todellisilta paikoilta. Oakleyn HDO linssit täyttävät tai ylittävät testausstandardeja American National Standards Institute (mittapuu suorituskyvyssä silmälasi teollisuudessa).Selkeystesti mittaa terävyyttä kuvissa katsottuna linssin läpi.Taittovoimakkuus testi mittaa kuinka huonommat linssit vääristävät näkyvyyttä suurentamalla kuvia, ja Prismtesti mittaa, kuinka linssit taittavat valoa ja saavat kohteet näyyttämään siltä kuin ne olisivat siirtyneet todellisilta paikoiltaan. Nämä kokeet osoittavat, miten perinteiset linssit voivat vaarantaa näkösi.

HD POLARISOITU

Häikäisy suojaus tinkimättömällä selkeydellä

Päänsärky häikäisyn takia voi pilata päiväsi. Golfareiden on käsiteltävä suorituskykyä haittaavia häiriötekijöitä häikäisyä vedestä, bunkkereista ja tasaisilta alueilta. Kalastus voi olla turhaa, kun sokaisevat säteet kimpoavat vedestä. Ajaminen häikäisyn takia voi olla vaarallista, ja pyöräilijät tietävät että häikäisy voi piilottaa kuoppia ja muita vaaroja. Hiihtäjät ja lumilautailijat voivat kertoa teille, kuinka häikäisy häiritsee, heikentää keskittymistä ja vie energiaa. Kehitimme HDPolarized linssit huippu-urheilijoille, mutta tekniikka on tarjolla kaikille. Koska häikäisy ei välitä, jos olet urheilumestari, viikonloppu soturi tai vain joku, joka nauttii auringosta.

Katso vähemmän läpi näkeäksesi enemmän

Polarisoidut linssit suodattavat eniten häikäisyä, mutta kaikki polarisoidut linssit eivät ole samanlaisia. Oakley HDPolarized Teknologia poistaa tarpeen liimalle ja kalvoille, jotka vääristävät näkökykyä.

OAKLEY

Meidän HDPolarized linssit ovat omaa luokkaansa. Käytämme täsmällistä infuusio muovaus prosessia tuottaaksemme yhden kattavan, yksikerroksisen linssin. Ei liimaa, ei kerrostamista, ei sinappia tai majoneesia. Vain selkein Polarisoitu linssi jonka voit löytää.

Muut

On vaikea nähdä liiman läpi. Mikä tahansa liimasidosaine kerros aurinkolaseissa vähentää selkeyttä ja suurentaa vääristymiä. Tämän suorituskyvyn heikkenemisen vuoksi on vaikea sanoa, katsotko tietä vai jotain ihan muuta.

Samalla sivulla

Molemmat objektiivit Oakleyn aurinkolaseista valmistetaan yhdessä, jotta voidaan täydellisesti yhdenmukaistaa ja keskittää polarisaatio akseli. Näin estetään ei-toivottun ja häiritsevän häikäisyn livahtaminen minkään osan läpi linssiin.

Rikottu tiimi

Kilpailija linssit valmistetaan eri aikoina ilman tarkkaa polarisaation akselien linjausta. Nämä ristiriitaiset parit johtavat häikäisy suojan ja selkeyden vaarantumiseen, ja asettavat sinut suurempaan riskiin rasittaa silmiäsi ja kärsiä päänsärystä.

Oakleyn linssit ovat myös hyvin iskuja kestäviä. Voit lukea iskunkestävyydestä lisää täältä.


Sisällön tarjoaa Blogger.