Header Ads

Miten miehet reagoivat seksuaaliseen häirintään?


Naiset häiritsevät miehiä seksuaalisesti kadulla, mutta miten reagoivatkaan miehet? Feministeille varoitus, että saatatte järkyttyä reaktioista.Mutta palataanpa hiukkasen taaksepäin nyt kun sait katsottua videon ja jos et niin katso se ennen kuin jatkat. Miksi miehet eivät juuri suutu tällaisesta? Koska miehet eivät yleensä kuule samanlaisia kehuja naisilta, eivätkä näe siinä mitään pahaa että saavat positiivista palautetta.

Miksi sitten niin moni nainen loukkantuu? 


Koska feministit ovat opettaneet heidät pelkäämään miehiä. Näkemään jokaisen miehen raiskaajana ja mahdollisena hyväksikäyttäjänä. Siksi, että hyvin suuri osa kaikkein vähä-älyisimmistä naisista on sisäistänyt nämä opit. Onneksi on vielä monia, monia upeita ja älykkäitä naisia jotka eivät tähän pelonilmapiiriin ole lähteneet vaan uskaltavat olla omia itsenjään sekä ottaa vastaan kehut joita saavat.

Tässä kohtaa on kumminkin huomioitava, että huutamalla naiselle: "Haluun panna sun perseen ruvelle!" voi olla hieman eri reaktio kuin jos sanoisit naiselle hänet nähdessäsi "Vau! Oletpa kaunis!" tai jotain muuta samankaltaista positiivista.

Yhteenvetona voidaan sen verran tästä tehdä, että miehet ja naiset kokevat seksuaalisen häirinnän erilailla ja siksi onkin hyvä, että laki määrittää sen mikä on seksuaalista häirintää ja mikä ei. Pieni huomio vielä videoo koskien on se, että naiset jotka tässä lähestyvät miehiä ovat selvästi samaa markkina-arvoa kuin miehet tai korkeampaa, joka taas vaikuttaa viestin ottamiseen siten että se nähdään positiivisena palautteena, mutta jos sukupuoliroolit käänettäisiin vastakkain nähtäisiin jopa saman markkina-arvon omaavalta mieheltä tuleva palaute pian seksuaalisena häirintänä.

Sisällön tarjoaa Blogger.