Header Ads

Miehen elämän pilannut nainen teki raiskausvideon

Kaappaus Emma Sulkowiczin "taidevideosta"

Emma Sulkowicz, toisin kutsuttuna "The Mattress girl" (suomeksi. Patjatyttö") on päättänyt tehdä "taidevideon". Videolla Emma nussii miestä, jonka kasvot on peitetty videolla. Tietyssä kohtaa videota mies ottaa kondomin pois ja jatkaa Emman panemista tämän "nyyhkyttäessä": "Ei, lopeta, ei" ja sanoen "au au".

Tässä kohtaa on hyvä muistuttaa että kyseinen nainen väitti toisen opiskelijan raiskanneen hänet kampuksen alueella ja poliisi on todettu tapahtuman täysin perättömäksi väitteeksi naisen puolelta. Kun häntä ei uskottu päätti hän kantaa patjaa kampuksella valmistumiseensa asti ja tekikin niin.

Mitä tämä sitten aiheutti miehelle? Mies erotettiin yliopistosta ilman todellisia todisteita eli hän menetti opiskelu paikkansa, hänen maineensa mustamaalattiin ja hän ei saa tulla kampuksen alueelle missään tapauksessa vaikka asuukin vain muutaman sadan metrin päästä yliopistosta.

Nuoren miehen elämä siis tuhottiin tämän psykopaattisen naisen takia, joka kaiken lisäksi loi "taidevideon" (lue raiskaus /pornovideon), kuten nainen itse sitä kutsuu, mukamas tapahtuneesta raiskauksesta, joka on todettu perättömäksi. Sivuhuomautuksena voidaan vielä mainita, että Emma Sulkowiczin oli tietojemme mukaan myös lähettänyt miehelle esimerkiksi viestin jossa pyysi tätä panemaan häntä perseeseen.

Miten tällaisen voidaan edes antaa tapahtua? Onko todellakin niin, että miehen koko elämä on niin halpa, että se voidaan repiä pilalle pelkän valheen takia? Onko ihmisten maalaisjärki hukkunut kokonaan, että jokainen väite uskotaan ilman mitään todisteita?


"Pretty little liar" - juliste joita ihmiset olivat kiinnittäneet ympäri kaupunkia naisen jäätyä kiinni valehtelusta

Raiskaus on niin vakava rikos, että sen pohjalta ei tule tehdä mitään hätiköityjä johtopäätöksiä vaan se tulee tutkia juurta jaksaen ammattilaisten (poliisin) toimesta. Poliisin tulisi tietenkin osallisten lisäksi myös pidättää ja asettaa syytökseen myös valehteleva osapuoli jos selviää että raiskauksen uhri on valehdellut.

Mielestämme henkilö joka valehtelee raiskauksesta tulisi tuomita yhtä kovin tuomioin kuin jos henkilö olisi itse tehnyt raiskauksen. Ei tule myöskään unohtaa, että Suomessa joka viides (1/5) raiskausilmoituksesta on perätön Suomen poliisin mukaan ja meidän mielestämme jo yksikin perätön ilmoitus näin vakavasta rikoksesta on liikaa, sillä se laskee oikeasti tämän rikoksen uhreiksi saatujen ihmisten uskottavuutta ja hukkaa poliisin tärkeitä resursseja, sekä aikaa.


Kommentoi alle ja kerro oma mielipiteesi aiheesta.

Sisällön tarjoaa Blogger.