Header Ads

MGTOW:n työkalulaatikko.


Joka ikinen yhteisö tarvitsee peruskonsepteja joiden pohjalle rakentaa itsensä, ylläpitää itseään ja puolustautua. Käyn läpi yleisiä MGTOW filosofian yksityiskohtia ja hyödyllisiä konsepteja.

MGTOWn perus pilarit.

Itseomistus.

Itseomistus perustuu yksinkertaiseen konseptiin jonka mukaan jokainen omistaa yhden henkilön nimittäin itsensä. Jokaisella on oikeus päättää mihin suostuu, eikä kenelläkään ulkopuolisella taholla ole oikeutta pakottaa ketään mihinkään tai käyttää toisen kehoa omiin tarkoituksiinsa ilman omistajan lupaa.

Tämä konsepti laajennetaan johdonmukaisesti kaikkeen mitä henkilöt tekevät omalla kehollaan. Tämä koskemattomuus oikeus siirtyy heidän tuottamiinsa tuotteisiin ja omaisuuteen joka kuuluu heille koska he ovat käyttäneet omaa aikaansa ja tietoaan ansaitakseen tämän omaisuuden.

Tämä jättää ainoaksi moraaliseksi omaisuuden tai palveluiden siirtymistavaksi yksilöltä toiselle lahjoitukset, vaihtokaupan tai kaupankäynnin. Koska ne ovat ainoat mahdolliset tavat vaihtaa omaisuutta yksilöltä toiselle tavalla, joka kunnioittaa itseomistuksen perusteita.

Itseomistus periaate on moraalisesti universaali eikä muutu uhkausten, hassu hattuisten miesten tai äänestyksen seurauksena. Omaisuuden varastaminen on yhtä moraalitonta vei sen yksityinen varas tai demokraattisesti valittu virkamies.


Itseomistuksen oikeutus.

Et voi tehdä argumentteja ilman itseomistusta itseomistusta vastaan.
-Kukaan ei voi tehdä argumentteja rationaalisesti, jos hän tuhoaa pohjan periaatteista, joilla hän tekee argumenttinsa. Jos tekee argumentteja näin, kenenkään ei tarvitse kuunnella sinua, koska silloin olet astunut rationaalisen keskustelun ulkopuolelle tekemällä keskustelusta mahdottoman.

Joka ikinen ihminen omistaa oman kehonsa ja on vastuussa siitä seuraavista seurauksista. Niin neutraaleista, pahoista kuin hyvistä. Ihminen ei voi tehdä mitään käyttämättä itse omistamaansa kehoa. Ihminen ei voi sanoa sanoja käyttämättä omia ääni huuliaan, kirjoittaa argumentteja käyttämättä käsiään jne.

Siis ihminen ei voi tehdä argumentteja itseomistusta vastaan käyttämättä itseomistusta koska jokainen tunnistaa että hän tekee argumentin. Koska hän ei voi argumentoida itse-omistusta vastaan käyttämättä itseomistusta hänen argumenttinsa tuhoaa itsensä.

Vain henkilö itse hallitsee kehoaan.
-Ainoastaan henkilö pystyy kontrolloimaan omaa kehoaan. Tästä syystä henkilö omistaa kehonsa, koska kukaan muu ei kykene kontrolloimaan tätä kehoa.


Sisällön tarjoaa Blogger.