Header Ads

MGTOW perus periaatteita - Miksi MGTOW?M=Men, 
G=Going, T=Their, O=Own, W=Way

Käytännössä: Miehet menossa omaa tietään.

MGTOW on elämäntyyli jossa sinkku heteromies tunnistaa yhteiskunnan sekä naisten miesvihaisen käytöksen, lait, instituutit, toimintamallit jne. Tästä syystä MGTOW tunnustaa ainoastaan itseomistuksen(Self-ownershipin). MGTOW miehet kieltäytyvät täyttämästä valtion ja naisten odotuksia. MGTOW miehet kieltäytyvät ottamasta osaa miehille tuhoisiin instituutioihin/käytökseen kuten avioliittoon, moderniin seurusteluun, He for she järjestöön, jne.


MGTOWssa ei ole hierarkiaa tai komentoketjua. Kyky argumentoida, loogisuus, todisteet, määrittävät miten paljon vaikutus valtaa kullakin henkilöllä on MGTOWn sisällä. Kukin henkilö MGTOWssa määrittää kenen neuvoja noudattaa tai kehittääkö oman tyylinsä MGTOW filosofian pohjalle. Jokainen henkilö MGTOWn sisällä on kuitenkin vastuussa MGTOW filosofian puhtaudesta ja siten velvoitettu puhumaan henkilöitä vastaan, jotka yrittävät käännyttää MGTOWn palvelemaan omia tarkoituksiaan. Tähän asti näitä käännyttäjä ovat olleet AVFM eli A Voice for men, PUA, Paul Elam ja muutama traditionalistia.

Koska MGTOWssa ei ole keskitettyä hallintoa vaan se perustuu miehen itsehallintoon. Tämä on kehittänyt useita kilpailevia näkemyksiä, mikä on todellinen MGTOW. Alla olevissa videoissa on monta tulkintaa englannin kieleksi mistä MGTOWssa on kyse.
AVFM ja Paul Elam yritti lisätä MGTOW määritykseen avioliitossa olevat miehet.
Traditionalistit puolestaan ovat yrittäneet myydä traditionaalisia sukupuolirooleja MGTOWlle tavoitteeksi mihin pyrkiä. Tarkemmin mies huolehtii toimeentulosta ja nainen huolehtii vain ja ainoastaan lasten hoidosta. Mies tuottaa nainen loisii.

PUA eli Pick up artistit ovat yrittäneet myydä MGTOWlle Pick up artisti elämän tyyliä pitemmän aikaa. MGTOW on kuitenkin yhteensopimaton PUAn kanssa koska PUAn harrastajat keräävät ihmisarvonsa naisten kanssa säännöllisesti makaamisesta ja seurustelusta. MGTOW perustuu itseomistukseen ja siihen että ihmisarvosi tulee siitä että olet mies. Eikä siitä että mihin olet tunkenut vehkeesi milloinkin. Seksuaalinen kanssakäynti naisten kanssa ei ole varsinaisesti kielletty MGTOWssa mutta siihen ei rohkaista myöskään. Seurustelu naisten kanssa on hyvin vaarallista miehelle verrattuna palkintoihin ja hyötyihin mitä siitä saa. Lisäksi nainen tulee hyötymään seksistä yleensä enemmän kuin mies.

MGTOWn tavoite on yhteiskunta jossa ei ole gynosentrismiä missään muodossa. Toisin sanoen emme hyväksy ihanneyhteiskunnassa miesvihaisia säädöksiä/lakeja tai yksinomaan naisia hyödyttäviä säädöksiä/lakeja miesten kustannuksella. Vastustamme Feminismiä, He for She:tä, traditionalismia ja muita misandrisia ideologioita koska ne ovat miesvihaisia ja hyväksikäyttävät miehiä, toiset enemmän ja toiset vähemmän.

Jokaisella MGTOWlla on täysi oikeus, päättää kenen kanssa oleskelee. MGTOW on elämän tyyli heteromiehille eikä kenelläkään MGTOWssa ole mitään velvollisuutta siitä syystä ottaa vastaan yhteisöön homoja, naisia, lesboja tai mitään sateenkaari määrityksen ottanutta henkilöä jonka sosiaalioikeus soturit ovat keksineet. Tosin kanssakäynti heidän kanssaan ei myöskään ole kielletty.
MGTOWssa ei ole rasismia niin kauan kun olet mies, voit olla MGTOW. Voit aloittaa elämäntyylin ja liittyä yhteisöön tai mennä omaa tietäsi rauhassa. MGTOW elämäntyylin keksijät ja aloittajat olivat alkuperin afrikanamerikkalaisia.

MGTOWn yhteiskuntaa muuttava voima ei tule epätoivoisesta tappelemisesta demokraattisessa järjestelmässä poliittisin keinoin, aseellisesta vallankumouksesta tai väkivallasta yleensä. MGTOWn voima tulee kieltäytymisestä rahoittaa, palvella tai ylläpitää yhteiskuntaa. Teemme töitä vain sen verran että ylläpidämme itsemme emmekä enempää. Näin kiellämme yhteiskunnalta korkeat verotulot.

Jotkut meistä jos he ovat tarpeeksi vannoutuneita muuttavat pois valtiosta ja katoamme kuten John Galt.

Pysymme poissa aviosta ja pidämme omaisuuden itsellämme emmekä jaa sitä naisten kanssa. Saatamme lisääntyä käyttäen vuokrakohtua jos meistä siltä tuntuu koska näin saamme huoltajuuden varmemmin ja lasten hankkiminen tulee luultavasti halvemmaksi siten.

Muuttava voima tulee resursseista, ajasta ja tuesta jonka kiellämme naisilta sekä valtiolta.

Sisällön tarjoaa Blogger.