Header Ads

Markkinoiden paras lisäravinne tuotesarja?

Yhteistyössä: Manninen Nutraceuticals

Testasimme Marko Supermassa Savolaisen tuotesarjan Supermass Nutritionilta. Tästä sarjasta on kuultu paljon ja tietysti meidän piti se testata lukijoitamme varten. Tuotesarja sisältää tuotteen joka tilanteeseen eli ennen treeniä, treenin aikana ja treenin jälkeen. Maku vaihtoehtoja löytyy myös monenlaisia. Ulkonäkö purkeissa on kohdallaan samoin lista aineista purkin kyljessä vaikuttaa lupaavalta, joten ei kun testaamaan.

Ps. Supermass tuotteita löydät lisää Mannisen sivuilta myös shakeriä, t- paitaa yms. ja Pro-meal aterian korvike josta arvostelu myöhemmin sivuillamme.

Testaamamme tuotteet
Supermass nutrition sarjan Prezone, Intrazone ja Afterzonen.

Prezone
Testissä Wild berry maku


Tuote sisältää pirunmoisen listan aineita, joita on siis turha tässä kaikkia listata muuten menisi ikä ja terveys mutta mainitaan nyt se asia että henkilö kohtaisesti en ole yhtä kattavaa ennen treeniä otettavaa juomaa nähnyt.

Tässä kuvassa Prezonen kattava aineluettelo.


Maku
Makuhan on marjaisa, ei ehkä lempi makujani sarjassa mutta ihan maukas silti. Tähänkin löytyy vaihtoehtona esimerkiksi Cherry kola jos ei tämä maku uppoa.

Miltä tuote sitten vaikutti? 
Päivinä joina ei olisi jaksanut lähteä salille tuote kyllä kummasti auttoi asiaa, tuntui että selkeästi jaksoi paremmin. Ainoa valituksen aihe jos sellainen pitää kaivaa on että foliokalvo joka tiivistää purkin aukon olisi ehkä hyvä olla joku läppä jolla sen saisi helpommin auki.Intrazone


Testissä watermelon maku.

Siinä on Intrazonen purkki keltaisen sähköisessä ulkomuodossa. Okein huokuu treenin aikaista energiaa ja Markon kuva purkin kyljessä kertoo että aine tosiaan toimii.Myöskään tuotesarjan keskimmäinen veljes ei tuota pettymystä vaan varustelu on mukavaa luettavaa en kyllä millään keksi mitä puuttuisi ja lisäksi Intrazone sisältää sellaisiakin aineita joita en olisi heti älynnyt sinne lisätä eli tuote on päällisin puolin kaikki ja vähän enemmän mitä kaipaisin intralta.

Maku
Karkkimainen erittäin hyvä, tätä joisi enemmänkin ihan vain maun takia.

Arvio tuotteesta 
Hyvin toimii jälleen. Ei pahaa sanottavaa, hyvä intra.Afterzone
Testissä Pear and apple maku

Sitten se eniten odottamani tuote. Treenin jälkeen proteiinit ja aminohapot ja muut koneeseen.

Siinä Afterzonen ainelistaa vakuuttavaa jälleen.


Maku
Hyvä makea limsainen maku. Erittäin maukasta juotavaa.

Tulos
Tuli kyllä huomattu hieman nopeampi palautuminen treenistä. Lihas kasvusta ei näin lyhyellä testillä osaa sanoa.


Yhteenveto
Todella kovan luokan sarja ei todellakaan jää kakkoseksi yhdellekkään toiselle sarjalle. Jos todella haluat panostaa lisäravinteisiisi tässä on sinun valintasi. Nämä tuotteet sisältävät kaiken minkä haluat niiden sisältävän ja paljon siihen päälle. Tuskin parempaa sarjaa löydät ja siksi nämä tuotteet lentävätkin hyllystä tällä hetkellä.


Arvosteltuihin tuotteisiin, Mannisen kaupassa, pääset tutustumaan täältä.
Sisällön tarjoaa Blogger.