Header Ads

Ilo uutisia miehille - Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May palaavat ruutuunJeremy Clarkson, joka on tullut tunnetuksi maailman kuuluisimmasta auto-ohjelmasta kollegoidensa kanssa, on varmistanut palaavansa ruutuun. Kolmikon on määrä palata ruutuun uudessa auto aiheisessa tv-ohjelmassa. Virallisen tiedotteen epäillään ilmestyvän viikon sisään.

Lähteet kertoivat ainakin Daily Mirrorin Nigel Pauleylle, että ex-"Top Gear" kolmikko tulee esiintymään entisen juontajan Andy Wilmannin kanssa ja, että heillä on olisi sopimus tekeillä Netflixin kanssa.

Nelikon kerrotaan pitäneen kokouksia monen britannialaisen tv-yhtiön kanssa, mutta näyttäisi, että Netflix on nousemassa neuvottelujen voittajaksi.

BBC onkin saamassa kovan vastustajan, samaan aikaan kun he ovat ilmoittaneet Top Gearin 23 kauden alkavan täysin uusien juontajien kanssa.

Sunday Timesin mukaan uuden ohjelman tulisi ilmestyä ensimmäisen kerran jossain kohtaa ensi maaliskuuta.

22 kausi Top Geariä kerkesi esittää vain 7 suunnitellusta 9 jaksosta, kun Jeremy Clarkson erotettiin ohjelmasta hänen lyötyä ohjelman tuottajaa. Hammond ja May seurasivat Clarksonia vapaehtoisesti ja erosivat Top Gearistä sekä kieltäytyivät palaamasta ilman häntä ohjelman pariin vaikka BBC tarjosi heille miljoona sopimuksia huhtikuussa.

Tietojen mukaan Clarkson oli lyönyt tuottajaa kuultuaan, että tämä ei ollut onnistunut hankimaan hänelle kuumaa pihvi-illallista pitkän kuvauspäivän jälkeen.

Saa siis nähdä näemmekö kolmikon uusinta auto-ohjelmaa ollenkaan tavallisessa tv:ssä vai joutuvatko katsojat liittymään Netflixin katselijakuntaan nähdäkseen kolmikon uusimmat seikkailut autojen parissa.

Sisällön tarjoaa Blogger.