Header Ads

Feministit ja tasa-arvo


Muistatteko vielä juttumme "Feministin kanssa väittelyä", jossa femakko väitti feministien haluavan miesten ilmaisevan tunteitaan ja ovat kuulemma oikein taistelleet miesten puolesta, että miehet saisivat näyttää tunteitansa. Anna meidän kaikki kestää... Toronton yliopistolla yritettiin pitää miestenongelmista kertova seminaari, johon eräs mies joka oli menettänyt parhaan ystävänsä tämän tehdessä itsemurhan halisi osallistua, jotta voisi ymmärtää paremmin miksi hänen ystävänsä päätti tehdä itsermurhan. Nämä nimenomaiset feministit pyrkivät estämään tämän tapahtuman kokonaan esimerkiksi häiriköimällä ja laukaisemalla palohälyttimen. Videon tapahtuneest voit katsoa täältä.
Haluavatko feministit todellakin siis tasa-arvoa? Suora vastaus on ei, eivät he halua. Feminsitit ajavat vain ja ainaostaan naisten etua ja pyrkivät saamaan miehet toisenluokan kansalaisiksi, jossa he osittain ovatkin jo onnistuneet. Feminismin koko tarkoitus on joko orjuuttaa tai tappaa kaikki miehet.

Voimme vain kiittää onneamme, että yhä useampi mies ja nainen on herännyt todellisuuteen ja näkee mistä feminismissä on todellisuudessa kyse.

Suosittelemme lukemaan seuraavat artikkelit, jotka avaavat feminismiä naisten näkökulmasta ja jos ei kaikkien niin ainakin yhden - Feminsiti ei aja naisen etua, sekä Naisen oikeus rumuutee.

Sisällön tarjoaa Blogger.