Header Ads

Avoin kirjeemme Vanessa Valkamalle


Hei Vanessa!

Kiitos kirjoituksesta, mutta muutama korjaus juttuun.

Kirjoitat jutussasi, että korostamme naisten vikoja. Emme mielestämme kyllä mitenkään korosta vikoja juuri naisissa vaan feministeissä joita ainakin tietääksemme voivat olla niin miehet kuin naisetkin ja joka on vielä ainakin yleisesti katsottuna aate (vaikka onkin lähempänä kulttia jo osin) ja tällöin täysin vapaasti kritisoitavissa aivan kuten kaikki muutkin aatteet maailmassa.

Nostamme myös esiin, esimerkiksi sen, että sukupuoli ei todellakaan määritä sitä miten hyvä/paha joku ihminen on, vaikkakin monet oikeusasteet (ihan tutkitusti) tuntuvat näin ajattelevan antamalla miehille ja naisille eripituisia tuomioita samoista rikoksista.

Meillä on myös naiskirjoittajia joten mitenkään naisvastaisesta sivusta ei todellakaan ole kyse. Vaikkakin kirjoituksesi pyrkii korostamaan sitä miten tuomitsemme kaikki naiset.

Haluaisin myös tietää millä perusteilla sanot Yhdysvalloissa päätään nostaneen MRA-liikeen uhkailleen, lytänneen ja syytelleen naisia? Kaikkien faktojen valossa hyvänä esimerkkinä mainittakoon nyt vaikka Anita Sarkeesian ja Rachel Dolezal ovat itse lähettäneet itselleen esimerkiksi näitä uhkausviestejä. Eikä unohdeta sitä, että juurikin feministit tekivät pommiuhkauksia ensimmäiseen miestenkonferenssiin sekä kahvilassa järjestettyyn GamerGate keskustelu tapahtumaan, jossa GamerGatea tukevien pelaajien oli tarkoitus keskustella pelialan ongelmista.

Asenteesi miesten ongelmia kohtaan tuntuu hyvin vähättelevältä, koska et haluaisi, että miesten ongelmia korostettaisiin, mutta naisten ongelmia saa korostaa? Sen sijaan että nojaisit faktoihin ja lukuihin tunnut hyppäävän feministien ajamaan uhrijunaan ja näet feminismin kritisoimisen kaikkien naisten kritisoimisena, jota se ei todellakaan ole. Muistuttaisin sinuakin, että yhä suurempi joukko naisia (kuin myös miehiä) sanoo itsensä irti feminismistä kokonaan sen levittämän misandrian, cis vihan ja terveen järjen puuttumisen vuoksi.

Sotket meidät myös miesasialiikeeseen vaikkemme millään muoto ole miesasialiikeen haara vaan sivusto jonka pyrkimyksenä on parantaa varsinkin miesten ja naisten elämää, hyvinvointia sekä tarjota ihmisille: "Vain suoraa puhetta".

Meidän on huomautettava myös, että feministeistä kun puhutaan ei kyseessä ole "pieni vähemmistö" vaan suuri enemmistö. Tietääkseni MRA tukijat eivät myöskään ole syyllistäneet naisia vaan naisia suosivia lakeja ja pyrkineet juurikin vaikuttamaan tasa-arvolakeihin, jolloin näiden tuottamat ongelmat korjaantuisivat. Toisin kun taas feministit jotka ovat pyrkineet hankimaan itselleen lisäoikeuksia. Hyvänä esimerkkinä tästä esimerkiksi Yhdysvaltojen suurimman feministiryhmän lobbaama asetus joka asettaa miehet eri asemaan kuin naiset kun he harrastavat päissään seksiä yliopistokampuksilla ja joka onkin jo onnistunut pilaamaan monen miehen elämän pakottamalla syytetyn todistamaan omaa syyttömyytensä vaikka koko länsimainen rikosoikeudellisuus nojaa ajatukseen: "Syytön kunnes toisin todistetaan".

Voinemmekin siis todeta loppuun, että kirjoituksesi kaikessa sen pyrkimyksessä olla vakavasti otettava mielipidekirjoitus oli todellakin huonosti onnistunut kuvaamaan todellisuutta.

Aurinkoista kesää toivottaen
Miesasia.fi

PS. Toivoisimme, että jatkossa linkittät lähteet, jotta ihmiset voivat luoda myös oman mielipiteensä sivustostamme ja aiheista.

Sisällön tarjoaa Blogger.