Header Ads

Arvostelussa Aqvia hiilihapotuslaitteet ja juomatiivisteetJutun sponsoroinut Aqvia.
Vähemmän muovipulloja luontoon, vähemmän rahan menoa limsaan ja enemmän vaihtoehtoja. Sitä tarjoavat hiilihapotuslaitteet. Testasimme palkitut Aqvia hiilihapotuslaitteet sekä muutamia juomatiivisteitä.

Saimme testiin Aqvian Balance Black ja Exclusive Steel mallit sekä erilaisia makutiivisteitä.

Ensivaikutelma

Exclusive Steel on ihan kärki laatua ei paljon paremmaksi voi ulkonköä kiillottaa ja suunnitella. Balance taas on laadukas ei ihan pärjää toiselle mallille mutta kyllä tämäkin tyylikäs on.

Molemmissa tulee mukana hiilihappopullo. Normaalisti hiilihappolaitteissa ei tule mukana hiilihappopulloa joka sitten erikseen maksaa pari kymmentä euroa eli tässä yksi iso plussa.

Pullot
Pulloista on hyvä muistaa, että niissä on viimeinen käyttöpäivämäärrä esim 27.7.2016. Tämä tarkoittaa sitä, että pullot on vaihdettava jossain kohtaa. Viimeinen käyttöpäivämäärä johtuu siitä, että pullojen on kestettävä paine. Muovin vanhetessa pullojen kestävyyttä ei voida ilmeisesti enää taata joten tästä

Käyttökokemukset
Molemmat ovat käytöltään erittäin helppoja. Pulloon vettä, kiinni koneeseen ja paina nappia. Lopuksi lisäät vaan valintasi mukaan maku tiivistettä.
Maku tiivisteet
Maku tiivisteitä riittää laidasta laitaan. Mauista löytyy perus kolat ja muut maut, mutta näiden lisäksi osasta mauista on mahdollisuus valita light tai Stevia (joka on niin sanottu luonnollinen, että terveellisempi makeuttaja) versio. Myös energiajuoma tiiviste löytyy eli kaikkea mahdollista ja vähän päälle.

Henkilökohtaiset maku suosikit
-Yellow Moose energiajuoma tiiviste jaksamista päivään.
-Stevialla makeutettu kola. Terveellisempi makeuttaja Stevia on aina kiva juttu vähän tervellisempi vaihtoehto ei ole ikinä huono homma.
-Vattu (raspberry) todella hyvän makuinen ja vastaa täysin muita saman makuisia kaupasta valmiiksi sekoitettuja limsoja


Yhteenveto
Molemmat helppoja käyttää ja tyylikkäitä ulkonäöltä. Valitse siis tyylikkäistä vaihtoehdoista omaa silmääsi eniten miellyttävä vaihtoehto. Makutiivisteitä on todella montaa makua mikä on hyvä juttu.

Tässä kohtaa on myös huomautettava, että pullon kiinityksessä kannattaa olla tarkkana. Itsellä ainakin purskahti pari kertaa käsille vedet ja hiilihapot kun en ollutkaan kiertänyt pulloa kunnolla kiinni ja painoin nappia alas. On myös hyvä lukea ohjeet tarkaan joissa mainitaan, että tiivistettä EI SAA laittaa veden sekaan kun se hiilihapotetaan. Muuten tulee limsat käsille ja laiteeseen voi mennä tiivisteessä olevaa sokeria. Jos sokeri pääsee koneeseen on se käyttökelvoton.

Jos kiinnostuit laitteista, voit käydä tutustumassa niistä lisää AQUVIA:n sivuilla täällä.

Sisällön tarjoaa Blogger.