Header Ads

Ambronite tarvitseeko ihminen muuta?


Ambronite on suomalaismiesten perustama yritys joka tekee juotavia luomu aterioita. Ateria sisältää kaiken mitä päivän aikana tarvitset. Yksi pussi sisältää 500 kcal edestä luomu ruokaa. Ateriassa on 30 grammaa proteiinia, monenlaista vitamiinia ja mineraalia sekä kuitua. Juoma on tehty mm. pähkinöistä, kaurasta ja marjoista.

Juoman valmistus on helppoa. Kaada pussin sisältö lasiin, vettä perään, ravista ja juo. Kaikki mitä tarvitsen helposti ja nopeasti. Tulee kyllä ihan astronautti fiilis hyvällä tavalla.

Ensivaikutelmat
Jokainen annos on omassa vihreässä pussissaan näin ei tarvitse mittailla mitään. Jokainen pussi sisältää 500 kcal. Helppoa ainakin tietää paljon tulee syötyä jos on tarkka ruoka määristään. Mukana tulee pullo juoman tekoa varten. Hienon näköinen vihreä pullo mukava yllätys, että paketissa on tällainen. Jauhe sekoittuu hyvin. Maku on yllättävän neutraali joka on iso yllätys. Tätä pystyy helposti juomaan. En nyt sano että tämä limsaa on mutta ei ollenkaan pahaa. Sopii joka päväiseen käyttöön ainakin maun perusteella sitä ei kannata pelätä. Pullosta mainittakoon että pullo on erittäin mukava käyttää todella erilainen kuin aikaisemmat testaamamme pullot, iloinen yllätys.

Pitemmässä käytössä
Testasimme tuotetta käyttämällä sitä kaksi kertaa päivässä kymmenen päivän ajan. Mahan kanssa ei ollut ongelmia niin kuin on tullut esimerkiksi hera proteiinin pitemmällä käytöllä, johtuisikohan siitä että ainesosat tuotteessa ovat luomua ja muutenkin luonnon tuotteita kuten marjoja yms. Juoma toi mukavan täyden olon, nälkä siis lähti erinomaisesti.

Yhteenveto
Hieno tuote kaikin puolin. Ennen kaikkea kiitosta siitä, että tuote on hyvistä raaka-aineista eikä ole haettu vain proteiini määrät yms. kohdilleen vaan myös raaka-aineet joita on käytetty ovat laadukkaita. Nähtäväksi jää missä vaiheessa kaikki me syömme tätä, joka päivä.

Jos kiinnostuit voit tutustua tuotteeseen lisää sekä tilata tuotetta täältä.
Sisällön tarjoaa Blogger.