Header Ads

Teekkarit kunniaan!


Uutisissa on jo pitkään pyörinyt juttua siitä, miten teekkarikerhot (tai femakkojen mukaan "herrakerhot") eivät hyväksy naisia mukaansa.

Minäpä kysyn heti alkuunsa heiltä, että ketä naista kiinnostaa puhua, kuunnella tai nähdä miehiä saunassa hakkaamassa toisiaan vitsoilla selkään, puhumassa juttuja jotka saavat raavaan merimiehenkin punastumaan ja pyörittämässä "helikopteria" pukuhuoneessa?

Miksi feministien tulisi saada kontrolloida kaikkea? Eikö heille riitä jo se, että he pyrkivät rajoittamaan miesten seksuaalisuutta ja oikeuksia kaikein tavoin?

Esimerkkinä voidaan mainita esimerkiksi "Feministit haluavat rajoittaa miesten seksuaalisuutta" ja "Pyhä aborttioikeus ja lapsen hylkääminen"

Mutta takaisin asiaan... Teekkari porukat yleensä ovat kaveri porukoita joihin pääsevät vain harvat ja valitut. (Tämä siis tarkoittaa sitä että suurin osa miehistäkään ei näihin porukoihin pääse.) Näihin ei oteta naisia ihan siitä syystä, että oli tilanne mikä hyvänsä naisen paikalla olo muuttaa miesten kanssakäymistä huomattavasti ja näissä porukoissa on, tarkoitus pitää hauskaa vapautuneesti siten, että jokaista sanomaansa asiaa ei tarvitse suodattaa ja pelätä loukkaavansa jotakuta.

Jutuissa myös usein sanotaan vähän tähän tyyliin: "Tässä nyt selvästi syrjitään naisia huonompana osapuolena"... ja vitut sanon minä.

Jos Suomen suurin femakko ryhmittymä "Naisasiaunioni" saa syrjiä miehiä jäseneksi otossa ja työnhaussa (joka ihan näin "by the way") rikkoo lakia niin totta helvetissä nämä teekkari porukat saavat päättää ketä ottavat kaveriporukoihinsa mukaan.

Ja koska haluamme nyt hangata tätä oikein kunnolla Naisasiaunionin silmille (muiden feministien lisäksi) niin muistuttaisin, että Miesten tasa-arvo ry:hyn saa liittyä kuka vain.

Loppuun vielä totean, että jos joku näkee siinä syrjintää, että henkilö saa päättää ketä pitää ystävinään/kavereinaan niin silloin on ihan pakko kysyä, että onko henkilöllä kaikki hyvin vai viiraako päässä. Me ainakin näemme täällä miesasia.fi:ssä, että jokaisella on oikeus päättää ketä pitää ystävinään/kavereinaan.

Sisällön tarjoaa Blogger.