Header Ads

Naisen oikeus rumuuteen


Yhä enemmän ja enemmän saa lukea nettilehdistä sun muista julkaisuista artikkeleita ja kannanottoja siitä kuinka naisen on saatava olla ruma. Miehellä ei ole mitään oikeutta näiden artikkeleiden ja kannanottojen mukaan määritellä ihannenaistaan. Mies on inhottava sika jos hän ihailee tiettyjä ominaisuuksia naisilla ja nainen, joka haluaa huolehtia itsestään ja laittautua, on pinnallinen paskiainen ja hutsu. Kehityssuunta on epäluonnollinen ja ennen kaikkea epätieteelliseen toitotukseen perustuvaa, koska lukuisat tutkimustulokset kertovat selkeästi siitä että ihminen valitsee kumppaninsa nimenomaan tiettyjen ulkonäkökriteerien mukaan, jotta saisi siirrettyä perimäänsä mahdollisimman toimivasti ja takuuvarmasti sekä ongelmitta eteenpäin, eikä siitä syystä että "nyt vain pitää hyväksyä ruma ihminen kumppaniksi koska ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä mihinkään asiaan". Tietynlaiset kasvojen piirteet ja vartalon mittasuhteet ovat selkeästi parinvalintaan vaikuttavia tekijöitä ja takaavat parhaimman mahdollisen tuloksen sen suhteen että perimä säilyy mahdollisimman haavoittumattomana.

Ylipaino, alipaino, vartalon ja kasvojen piirteiden epäsuhtaiset mittasuhteet ja muut vastaavat seikat kertovat siitä että lisääntyminen saattaa olla vaikeutunutta ja perimä voi heikentyä eteenpäin siirtyessään. Tämä fakta on osoitettu nimenomaiseksi syyksi siihen miksi ihminen haluaa nähdä juuri tietynlaisia ominaisuuksia kumppanissaan. Mies- ja naissukupuolet ovat kumpikin aivan yhtälailla tämän tosiasian vaikutuspiirissä, eikä se muutu miksikään, vaikka kuinka jauhettaisiin ja syötettäisiin ihmisille höpöä siitä ettei ulkonäöllä ole mitään merkitystä kun rakastaa toista.

Seksi kumppanin kanssa, joka vastaa omia ulkonäöksellisiä mieltymyksiä, on aina parempi vaihtoehto kuin seksi kumppanin kanssa joka ei vastaa omia ulkonäöksellisiä mieltymyksiä. On säälittävää väittää muuta. Kyllä seksiä voi toki harrastaa "huononkin vaihtoehdon" kanssa, mutta parhain vaihtoehto tuo huonompi vaihtoehto ei vaan yksinkertaisesti ole eikä sellaiseksi muutu uskottelulla.

Naiset jotka eivät laita itseään ja ovat epähygieenisiä, ovat itsekkäitä. Jos ei edes yritä pitää itsestään huolta, on luuseri. Vaikka ei olisikaan mikään kauneuskuningatar niin ei se silti tarkoita sitä että kannattaa lopettaa itsestään huolehtiminen. 

Mies haluaa nähdä naisilla kauniita rintoja, kauniita takamuksia, kauniita sääriä ja kauniita kasvoja vaikka kuinka väitettäisiin muuta. Näin on ollut aina ja tulee aina olemaan. 

Vaikka mies kehuisi rumaa naista kauniiksi, ei hän tee sitä kuin pakotettuna ja velvollisuudesta naista kohtaan, tai siksi että hänen on vain pakko saada seksiä. Ruma nainen ei muutu kehumalla kauniiksi eikä itsestään huolehtimaton nainen haluttavaksi sillä että mies painostetaan hyväksymään hänet epähaluttavanakin. Kukaan ei ole kaunis jos on ruma eikä kukaan haluttava jos on epähaluttava.

Hyvä mies, jos naisesi ei huolehdi itsestään ja ulkonäöstään tai on ruma, niin sinun ei tarvitse sitä asiaa hyväksyä ja voit aina vaihtaa tällaisen luuserin toiseen naiseen. Kauniita ja itsestään huolehtivia naisia on pallo täysi ja mihinkään huonoon vaihtoehtoon sinun ei ole pakko tyytyä. Sinulla on oikeus ihannoida naiskauneutta ja tiettyjä ulkonäöksellisiä itsemäärittelemiäsi ulkonäköpiirteitä, olivat ne sitten rintoihin, takamukseen tai naisen silhuettiin tai mihin tahansa ulkonäköasioihin liittyviä, eikä sinun tarvitse selitellä sitä kenellekään. On normaalia ja tervettä haluta kaunis tyttöystävä tai vaimo itselleen. Älä koskaan tunne syyllisyyttä siitä että viehätyt naiskauneudesta, sillä sinä olet terve mies kun reagoit ja tunnet niin. Olisit epäterve, mikäli et haluaisi katsella kauniita naisia ja nauttia heidän seurastaan. Mikäli sinulla on itsestään huolehtiva ja kaunis nainen rinnallasi, niin arvosta ja tue tätä asiaa hänessä, se on hienoa ja kannattavaa. Sinulla on oikeus olla sitä mieltä että ruma nainen on ruma nainen, eikä itsestään huolehtimaton nainen ansaitse kehuja. Älä syyllistä itseäsi siitä että sinulla on miehen luonto ja että toimit vaistojesi ohjaamana. Sinulla ON oikeus nauttia elämästäsi ja seksuaalisuudestasi täysillä ja kokonaisvaltaisesti. Kaunis ja itsestään huolehtiva nainen on sinun rakkautesi.    

Lähde - Saila Nygrén, blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.