Header Ads

Mitä enemmän naisia sitä tasa-arvoisempaa


YLE on aloittanut femakko propagandan suoltamisen jossa feministit selvästi syyttävät hallitusta miesten suosimisesta. Mitä ilmeisemmin näiden femakkojen ajatusmaailma menee seuraavanlaisesti - mitä enemmän naisia on sitä "tasa-arvoisempia" jokin asia on.

Tässä onkin hyvä muistuttaa, että Suomen tasa-arvoyksikössä on yksi mies, eli 1/17 henkilöstä on mies, loput naisia. Kumminkaan tätä ei nähdä missään ongelmana vaikka voisi kuvitella, että juuri tässä yksikössä pitäisi tilanteen olla lähimpänä 50/50 molempia sukupuolia.

Rosa Meriläinen (vasemmalla) ja Saara Särmä (oikealla) - YLE - Kuva:Tomi Palsa
Kuvassa Rosa Merilinen ja Saara Särmä jotka ovat perustaneet feministi projektin "Congrats! You have an all male panel". Ilmeisesti miesedustus kaikkialla on väärin näitten naisten mielestä, mutta mitäpä muuta voimme odottaa feministeiltä.

Heidän blogiaan on siteerattu eri femakko medioissa kuten Time-lehdessä, Buzzfeedissä ja Huffingtonpostissa. Mitä ilmeisemmin tällaiset femakko blogit saavat näkyvyyttä samaan aikaan kun miehille suunnatut ja miesten oikeuksia tukevat sivustot saavat vain kuraa niskaansa. Näistä mainittakoon esimerkiksi A Voice for Men julkaisu joka on tällä hetkellä yksi maailman suurimmista miesten oikeuksiin keskittyvistä sivustoista.

Miesasia.fi voi vain toivoa muutosta YLE:n ja muiden medioiden toimintaan, jotta niistä saadaan kitkettyä kaikki feministi aatteen kannattajat pois mahdollisimman nopeasti. Feministin kannattajat ovat jo monesti näyttäneet todelliset karvansa ääri-ilmiönä, joka haluaa hävittää kaikki miehet maapallolta, sekä kriminalisoida kaiken mikä liittyy miehiin.

Esimerkkinä voinee mainita esim. #bancatcalling, #killallmen, #starerape, sekä tietenkin #manspreading.

Miesasia.fi katsoo myös, että koska enemmistö feministeistä kannattaa kaikessa hiljaisuudessa kaikkein radikaalimpien uskonlahkonsa jäsenien toimintaa tulisi tämän lahkon toiminta kieltää vihaa lietsovana uskontona kokonaan Suomessa ja muualla maailmaa. Me emme tarvitse feminismiä vaan equalismia ja MRA:ta takaamaan miehille samat oikeudet kuin naisille ja naisille samat velvollisuudet kuin miehille. Kun tämä on toteutunut voidaan MRA:kin unohtaa ja siirtyä kokonaan equalismin tavoitteluun.

Muistakaa arvon lukijat, että feminismi ei ole aate vaan uskonto ja heidän kanssaan ei yksinkertaisesti voi väitellä sen paremmin kuin kenenkään muun uskovaisen kanssa.

Sisällön tarjoaa Blogger.