Header Ads

Four Sigma Foods tuotteet testissä

Four Sigma Foods on suomalaisten perustama terveys yritys, joka myy tuotteitaan moneen maahan. Heillä on yrttejä ja ennen kaikkea sieniin perustuvia tuotteita. Olemme saaneet muutaman tuotteen heiltä testiin. Haluaisitko kokeilla sieniä teenä, vihreän teen sijaan?


Instant Cortyceps
Sisältää useita hyviä aineita cordyceps sientä, villiminttua, stevia, lakritsiuute, ginsengiä,ruusunmarjaa.

Tehostaa miehuutta, nostaa energiatasoja ja elinvoimaa sekä tukee laihduttamista ja lihasten kasvua. Maku on yllättävän hyvä ja ennen kaikkea tästä tulee hyvä fiilis kun saa juoda jotain hyvää ja tietää että se on terveellistä.Xoco red hot chocolate
Sieni suklaa shotti. Kuulostaapa mielenkiintoiselta. Maku elämys on kyllä hyvä ja tätähän ei juoda pelkästään maun takia vaan myös terveellisten ominaisuuksien takia.

Xoco antaa pitkä aikaista energiaa ja, sillä on parantava vaikutus immunitettiin, eli eikun pussi auki, vettä sekaan ja nauttimaan.FSF Prince
Makua ei oikeastaan ole, eli loistava tuote laittaa minkä tahansa sekaan. Et huomaa makua ja saat lisäksi terveellisiä ominaisuuksia ruokaasi tai juomaasi helposti ja näppärästi ilman ylimääräistä söheltämistä.

Sisältää: 10:1 Muira puama ekstraktia, 10:1 Mucuna (Mucuna pruriens) ekstraktia, ja 10:1 Maca eksraktia.Yhteenveto
Ehdottomasti kokeilemisen arvoisia tuotteita, joilla voit korvata nykyiset kuumat juomasi terveellisellä tavalla. Tuotteita ei ole myöskään hinnalla pilattu vaan ne sopivat pienemmällekin kukkarolle. Ehdoton valinta siis jokaiselle, joka haluaa parantaa terveyttään.

Pääset tutustumaan Four Sigma Foodsin tuotteisiin täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.