Header Ads

Feministisen maahanmuuttopolitiikan tarkoitus on alistaa suomalainen miesMitä on feministinen maahanmuuttopolitiikka?

Feminismi on liike, joka pyrkii naisten ylivaltaan. Yksi feministien naisten ylivallan saavuttamisessa käyttämä väline on feministinen maahanmuuttopolitiikka, jota harjoitetaan Suomessa ja Euroopassa yleisesti.


Feministinen maahanmuuttopolitiikka on sellaista maahanmuuttopolitiikkaa, joka pyrkii saamaan aikaan konflikteja yhteiskunnassa ja tuhoamaan olemassaolevia yhteiskuntarakenteita. Saamalla aikaan konflikteja ja tuhoamalla yhteiskuntarakenteita feministit pyrkivät toteuttamaan naisten ylivallan.

Feministisen maahanmuuttopolitiikan tyypillisin piire on valikoida maahanmuuttajiksi miehiä. Valikoimalla maahanmuttajiksi miehiä feministit pyrkivät aiheuttamaan konflikteja alkuperäisväestön miesten ja maahanmuuttajamiesten välillä. Nämä konfliktit horjuttavat yhteiskuntarakenteita ja tarjoavat feministeille tilaisuuksia kiristää pikkuhiljaa silmukkaa miesten kaulassa.

Miksi feministit eivät toivota tervetulleiksi maahanmuuttajanaisia?


Kuten tiedetään, feminismi on liike, joka pyrkii saavuttamaan naisten ylivallan. Tällöin tuntuisi loogieselta, että feministit haluaisivat nimenomaan maahanmuuttajiksi naisia. Näin ei kuitenkaan ole.


Feministit eivät halua valikoida naisia maahanmuuttajiksi, koska se estäisi heidän valtaanpääsynsä. Länsimaiden ulkopuolelta kotoisin olevat naiset eivät suhtaudu miehiin vihamielisesti, vaan ovat miehen liittolaisia. Mikäli maahanmuuttajien joukossa olisi enemmän naisia, saisivat miehet heistä kumppaneita itselleen ja tällä tavoin välttyisivät yksinäisyydeltä ja yksinäisyyden mukanaan tuomalta syrjäytymiseltä, jota feministit käyttävät hyväkseen valtapyrkimyksissään. Myös miesten väliset konfliktit vähenisivät.

Feministinen yhteiskunta suhtautuu vihamielisesti ulkomaalaisiin naisiin

Kuten edellisessä kappaleessa jo todettiin, länsimaiden ulkopuolelta kotoisin olevat naiset ovat miehen liittolaisia. Toisin kuin länsimaalaiset feministinaiset, haluavat länsimaiden ulkopuolelta kotoisin olevat naiset elää perhearvoja kunnioittavaa elämää yhdessä miesten kanssa. Länsimaiden ulkopuolelta kotoisin olevat naiset syyllistyvät feministien silmissä kaikista rikkeistä kamalimpiin; Perhearvoja kunniottavaan avioliittoon sekä miehen seksuaaliseen tyydyttämiseen.

Feministit ja feministinen yhteiskunta ovatkin ottaneet itselleen liittolaisiksi länsimaiden ulkopuolelta tulevat miehet, joita he käyttävät välineenä länsimaalaisen miehen alistamiseen ja vihollisiksi länsimaiden ulkopuolelta tulevat naiset, joiden maahanmuuton he haluavat estää. Tästä liittolaisuudesta ja vihollisuudesta kertovat esimerkiksi thaimaalaisten naisten tapaus vuodelta 2010, jolloin thaihierojina työskennelleitä ja seksuaalipalveluja tarjonneita thaimaalaisia naisia karkotettiin suomesta välittömästi. Yleensä karkotukset ovat erittäin hitaita prosesseja ja useinkaan väkivalta- tai seksuaalirikoksiin syyllistyneitä ulkomaalaisia miehiä ei karkoteta Suomesta lainkaan. Huomion arvoista tässä tapauksessa on lisäksi se, että seksuaalipalvelujen tarjoaminen yksityisyrittäjänä ei ole edes laitonta. Näyttää siis siltä, että suomalaisen miehen seksuaalinen tyydyttäminen on vakavampi rikos kuin väkivalta- tai seksuaalirikos. 

Suomalaiset naiset suhtautuvat vihamielisesti ulkomaalaisiin naisiin

Ulkomaalainen nainen edustaa suomalaiselle naiselle kilpailua. VTM Hannu Sirkkilä kertoi vuonna 2005 väitöskirjassaan suomalaisesta miehestä, joka on avioitunut thaimaalaisen naisen kanssa ja siitä, miten tämän miehen naispuoliset tutut eivät lainkaan hyväksyneet sitä, että hänellä oli thaimaalainen vaimo.


Suomalaiset naiset pelkäävät ulkomaalaisia naisia, sillä ulkomaalaiset naiset estäisivät heidän valtapyrkimyksensä tarjoamalla kumppanuutta ja liittolaisuutta suomalaiselle miehelle. Tämän lisäksi monet ulkomaalaiset naiset omaavat sellaisia naisellisia piirteitä, jotka suomalaisilta feministinaisilta puuttuvat. Nämä ominaisuudet horjuttaisivat suomalaisen naisen asemaa asettaen naiseudelle suomalaisten miesten silmissä uuden korkeamman standardin.

Kirjoittajan huomio: Mikäli maahanmuutosta haluttaisiin oikeasti hyötyä, maahanmuutossa voitaisiin suosia esimerkiksi Aasiasta tai Latinalaisesta Amerikasta kotoisin olevia naisia, jotka ovat sopeutumiskykyisiä ja voisivat tarjota suomalaiselle miehelle perhearvoja kunnioittavaa kumppanuutta. Heidän työllistymisensä työvoimapulasta kärsiville aloille, kuten esimerkiksi hoitoalalle olisi luontevampaa ja todennäköisempää kuin joidenkin maahanmuuttajaryhmien miesten työllistyminen vastaaville aloille.

Tämän jutun kirjoittaja on Asumaan Suomeen & Asumaan Ulkomaille sivustojen ylläpitäjä, joka esiintyy vierailevana kirjoittajana miesasia.fi sivustolla. Jos olet kiinnostunut ulkomaalaisten naisten kanssa seurustelusta ja deittailusta, voit aloittaa aiheeseen tutustumisen Asumaan Suomeen sivustolla.  

Tämän jutun lähteinä ja innoittajina ovat toimineet alla luetellut tekstit:


Henry Laasanen: Uusi Suomi 31.10.2013, Miksi feministit suvaitsevat islamia?

Jani Korhonen: HS yleisönosasto 3.2.2010 ja Uusi Suomi 4.2.2010 Miksi seksiä myyneitä thainaisia ei autettu?

VTM Hannu Sirkkilä: Väitös, Jyväskylän yliopisto 17.6.2005, Tavallinen thaimaalainen vaimo


Sisällön tarjoaa Blogger.