Header Ads

Feministin kanssa väittelyäMeidän tuli väiteltyä feministin kanssa tasa-arvo asioista foorumeillamme. Vähän ajan kuluttua feministillä paloipinna ja hän paljasti todelliset karvansa ja alkoi haukkumaan meitä naistenvihaajiksi, koska olemme erimieltä hänen kanssaan ja ajamme tasa-arvoa.

Jokainen voi käydä katsomassa keskustelun foorumiemme tasa-arvo osiosta täältä.

Tässä näemme taas kerran, että kukaan kuka itseänsä feministiksi kutsuu on harvoin täysin terve päästään. Feministien kanssa ei vain voi väitellä, koska he eivät pysty keskustelmaan rauhallisesti ja sivistyneesti. Feminismi kun lähetelee nykyisin uskontoa aatteen sijasta.

Tästä antoi myös hyvä esimerkin feministi Tiina Rosenberg vähän aikaa sitten Radio Helsingin haastattelussa sekä YLE Areenassa.

Tiina Rosenbergin haastattelun voitte kuunnella täältä ja hänen töräytyksistään voit lukea täältä.

Mitä sitten linkitimme tälle feministille?

HeForShe kampanjan älyttömyyden
- http://www.miesasia.fi/2014/09/emma-watson-ykn-feminismin-mannekiini.html

Jutun raiskauksen esto välineestä jota feministit vastustavat
- http://www.miesasia.fi/2014/08/kynsilakka-joka-vaihtaa-varia.html

Miehille tulisi varmistaa kirjallisen abortin sekä yhtäläiset oikeudet lisääntymisen suhteen
- http://www.miesasia.fi/2014/11/pyha-aborttioikeus-ja-lapsen-hylkaaminen.html

Terveydenhuollon epätasa-arvoisuudesta
- http://www.miesasia.fi/2015/01/terveydenhuollon-tasa-arvo-ongelmat.html

Pauli Sumasen teksti palkkatasa-arvosta - http://www.miesasia.fi/2014/12/tilastokeskuksen-palkkaerovertailut.html (joka hänen mukaansa on täyttä valhetta)

Kun mikään mitä tämä feministi yritti väittää ja kaikki mitä väitti näytettiin valheeksi repesi hän haukkumaan meitä naistenvihaajiksi. Hassua tässä on vain se, että yllättävän moni nainenkin tykkää sivustamme. Enpä usko, että yksikään nainen oikeasti sivujamme lukisi jos me vihaisimme naisia ja käskisimme täällä tappamaan kaikki naiset tai miehet. Tähän sivu huomautuksena, että feministit ovat ajaneet kaikkien miesten tappamista esim hashtagilla #killallmen. Toisen esimerkin voit kurkata täältä.

Alla vielä kuva feministin viimeisestä viestistä, jossa hän menettää täysin hermonsa kun ei pysty todistamaan yhtään väitettään todeksi ja on selvästi hävinnyt väittelyn meitä vastaan.

Päivitetty 10.5.2015 klo 16.00, kielellistä ilmaisua hiottu.

Sisällön tarjoaa Blogger.