Header Ads

Feministi ei aja naisen etuaFeministinen liike ei ole koskaan olemassaolonsa aikana tehnyt mitään positiivista naisen seksuaalisen vapauden ja vapautuneisuuden eteen. Feministisen liikkeen toiminnasta on ollut pelkkää haittaa naisen seksuaalisuutta ja seksuaalista halukkuutta ajatellen. Eipä tule mieleen mitään kovinkaan kaksisia saavutuksia joita voitaisiin muutenkaan laittaa feministien piikkiin. Niitä ei yksinkertaisesti ole olemassakaan. Tasa-arvoon pyrkivät naiset ovat kyllä varmasti saaneet paljonkin asioita aikaan, aivan kuten miehetkin, koska he eivät ole lähteneet linjalle jossa korostetaan sukupuolten välistä kuilua, vaan linjalle jossa haetaan yhtäläisyyksiä nais- ja miessukupuolten välillä, mutta muistetaan kuitenkin sukupuolisidonnaiset realiteetit, toisin kuin feministit. Tasa-arvoon pyrkivien miesten ja naisten tavoitteena on päästä mahdollisimman lähelle kummankin sukupuolen käsittävää kestävää, yhdistävää ja toimivaa kehityssuuntaa rauhaisan yhteiselon kautta, kaikkien ihmisten etujen takia, eikä luoda riitaa ja eripuraa miesten ja naisten välille vaatien, huutaen ja riehuen kuten feministit tekevät.

Tasa-arvoon pyrkiminen ei pidä sisällään tietyn sukupuolen etujen ajamista niin että tarkoituksena on päästä etulyöntiasemaan toiseen sukupuoleen verrattuna ja vaikuttamaan vain omien tai omaa sukupuolta koskevien intressien toteutumiseen, vaan päämääränä on kaikkia ihmisiä tyydyttävä harmoninen sopusointu. Feministit toimivat juuri päinvastaisesti kuin tasa-arvoon pyrkivät ihmiset ja haluavat ajaa vain naissukupuolen etua äärimmäisen aggressiivisella otteella ja täysin vääriin asioihin keskittyneesti, josta seuraa pelkkiä ongelmia naissukupuolelle etenkin naisen seksuaalisuutta ajatellen. Se on erittäin ikävää.


Miksi feministit eivät koskaan missään mainosta sitä että haluavat naisten oppivan saavuttamaan orgasmin helposti miehen kanssa koska niin suuri prosentti naisista ei tutkimusten mukaan orgasmia seksissä saavuta, vaan sen sijaan demonisoivat miessukupuolen sukuelimen ja väittävät ettei miestä tarvita lainkaan osalliseksi naisen toimivaan seksielämään? Siksi koska feministit kusettavat ja ovat epäloogisia. He kusettavat niin itseään kuin kaikkia ihmisiä ympärillään tajuamatta sitä että itse maksavat siitä kovimman hinnan loppujen lopuksi. Valehtelu on keino koittaa tuntea mielihyvää kun on paha olla ja epäloogisuus paistaa kilsojen päähän epäloogisen ihmisen tavoissa toimia, vaikka hän sitä ei itse ehkä huomaakaan. Luisevat sormet eivät korvaa penistä. Eivät vaikka omaisi itse naisen sukuelimet ja tietäisi mistä kohtaa niitä kannattaa sormella tökätä ja mistä ei. Mikäli feministit ajaisivat aidosti naisen etua seksuaalisuuden saralla, se olisi myös miehen etu ja tällöin feministien olisi pakko myöntää se, että miehen sukuelin on naisen parhaimman mahdollisen saavutetun seksuaalisen tyydyttyneisyyden paras tae. Feministien olisi tällöin alettava vaatia naisille orgasmi- ja seksuaalitietoisuusopetusta jolla pyrittäisiin nostamaan naisten orgasmiprosenttia korkeammaksi yhdynnöissä ja rohkaistava miehiä olemaan naissukupuolen tukena tässä prosessissa, mutta koska feministien toiminta on niin epäloogista niin näin ei koskaan tule heidän toimestaan tapahtumaan. Koska tällaista asiaa ja tavoitetta ei ole ikinä heitetty feministien toimesta ilmaan eikä tulla heittämäänkään ja sen sijaan heidän taholtaan on vain ja ainoastaan yritetty kieroilemalla ja vehkeilemällä saada naisia luopumaan seksistä miehen kanssa kokonaan, peli on täysin selvä. Feministi ei aja naisen etua oikeasti. Seksuaalisuus on niin syvä vietti ihmisessä että sen kieltäminen on täysin järjetöntä. Silti feministit tähtäävät toimillaan juuri siihen.

Ilman miehen sukuelintä nainen ei ole yhtään mitään. Lesbo- tai sooloseksi voi varmasti olla jonkun mielestä ihan ok puuhaa, mutta hyvää, korkeatasoista ja aitoa miehen ja naisen välistä seksielämää jossa kumpikin on tasa-arvoinen, se ei korvaa. Sukupuolisesti tasa-arvoiseen seksielämään kuuluu sekä nais- että miessukupuolen sukuelin aivan yhtälailla ja yhtäaikaisesti.

Työpaikat, harrastukset ja kaikenlaiset systeemit, joita hallinnoivat ja pyörittävät naiset, ovat riitaisia ja epämiellyttäviä. Feminismi sekoittaa naisen pään ja tekee naisista vieläkin epäloogisempia mitä he ovat jo muutenkin hormonaalisten seikkojen vaikutuksesta ja siksi feministinen liikekin on niin sekasortoinen ja vailla mitään selkeää muuta linjaa kuin vahvaan miesvihaan pyrkiminen. Se on niin yksinkertaisen helppo pyrkimys että siihen voi jokainen nainen ryhtyä sen kummempaa älykkyyttä tai kyseenalaistamiskykyä omaamatta ja ihan missä kuukautiskierron vaiheessa vain.

Feminismi johtaa miesvihan ohella naisvihaan. Nainen joka vihaa toista naista, vihaa myös miestä koska epäilee jatkuvasti että tuo toinen nainen saattaa lyöttäytyä kimppaan miehen kanssa tai toisinpäin. Sehän on tietenkin pahin mahdollinen kauhuskenaario feministille. Feminismistä seonnut nainen haluaa tekopyhistä ja itsekkäistä syistä pitää yhtä toisten naisten kanssa ja jos nainen ei tähän suostukaan niin siitä puhkeaa sota. Feministille jokainen nainen ja jokainen mies on vihollinen niin kauan kunnes heidät on käännytetty uskomaan feminismiin. Feminismi on puhtaimmillaan ihmisvihaa.

Naisia jotka eivät ole innostuneet feminismistä, syyllistetään todella rankasti siitä feministien keskuudessa. Antifeminismi tulee olemaan reippaasti kasvava liike lähitulevaisuudessa ja maskulistisuus on pian feministien sekoilun takia päivän sana. Maskulismia ei tarvittaisi elleivät feministit olisi ahdistaneet miehiä ja feminismistä innostumattomia naisia niin ahtaaseen nurkkaan. Maskulismi ja antifeminismi on suora tulos feministien sekoilusta ja elostelusta.

On selkeästi saavutettu se piste jo, jonka jälkeen ei ole enää ns. paluuta entiseen. Miehet ja heitä tukevat naiset ovat jo vastanneet feministien kiusantekoon, jatkuvaan räyhäämiseen ja huuteluun ja seisovat yhteisessä rintamassa puolustamassa miesten ja miehistä pitävien naisten oikeuksia rauhallisesti ja vakaasti. Järkevät ihmiset kuuluvat antifeministeihin ja maskulisteihin koska muuta vaihtoehtoa ei ole heille tarjolla tällä hetkellä, ellei sitten ummista silmiään todellisuudelta ja koita ”vain elää ja olla ottamatta kantaa”. Feministien jo muutenkin riitaisat rivit alkavat pikkuhiljaa rakoilla yhä enemmän ja enemmän ja naiset jotka handlaavat seksikikat miesten kanssa hyvin ja ovat tyydyttyneitä seksuaalisesti miehen sekä oman nokkeluutensa ansiosta, saavat ääntään kuuluviin yhä raikuvammin. Järkevälle naiselle ja miehelle tasa-arvoisuus suhteessa, työelämässä ja ihan joka paikassa on itsestäänselvä asia eikä heillä ole mitään epätervettä kilpailua siitä välillään kumpi on parempi ja missä. Järkevät ihmiset tajuavat että sukupuolten välillä on eroja, mutta ymmärtävät että niihin ei pidä tuijottaa liikaa. Miehen pitää saada olla mies ja naisen nainen ja kummankin toteuttaa itseään toisistaan nauttien.

-Saila Nygrén-                                                                                                                         


Sisällön tarjoaa Blogger.