Header Ads

Äitiyspakkaus on saatanasta


Lainauksissa olevat tekstit ovat miesasia.fi kommentteja koskien tekstiä ja sen esittämiä mielipiteitä sekä asioita kohtaan. Linkin alkuperäiseen kirjoitukseen löydät jutun lopusta.
Hollywood-miljonääri Ashton Kutcher kehui juuri Facebook-sivullaan suomalaista äitiyspakkausta.
On surullista, että Suomen tämän hetken kuuluisin innovaatio ulkomailla on se, että valtio ostaa normaaliälyisille ja keskituloisille vanhemmille heidän omilla verorahoillaan potkuhousuja ja tutteja. Tai ei edes veroilla, vaan lainalla.
Sen vielä ymmärrän, että brittikuninkaalliset Kate ja William pitivät Kelan heille lahjoittamasta pakkauksesta, sillä heidän elämänsähän on yhtä suurta veronvaroin maksettua äitiyspakkausta.
Äitiyspakkaus on tietysti oikeasti valtiolle Arto Nybergin karisman pienuinen menoerä. Mutta symbolinen merkitys on suuri. Äitiyspakkaus on symboli sille, että ihminen opetetaan lapsesta saakka haluamaan valtiolta asioita, joita olisi helppo fiksata itse.
Äitiyspakkaus on myös naisia halventava, sillä se antaa sen kuvan, ettei täysjärkinen nainen osaisi itse ostaa lapselleen vaatteita. Lisäksi se on myös miehiä halventava, jo nimensä perusteella. Miksi äitiys muka on lapselle tärkeämpi kuin isyys? Työelämässäkään ei enää haluta puhua äitiyslomista, vaan perhevapaista.
Juuri näin! Miksi äitiys olisi yhtään tärkeämpää kuin isyys? Onhan tätä jopa tutkittu ja todettu, että jos lapsen isä ei ole läsnä tämän elämässä menestyy hän elämässään todella paljon huonommin kuin lapset joilla isä kuuluu elämään edes jossain määrin.
Äitiyspakkaus on edelleen loistoidea syrjäytyneille, päihdevanhemmille tai vähävaraisille. Kenelle tahansa meistä voi käydä huono munkki, kun työt menevät alta ja esimerkiksi Helsingissä peruselämän ylläpito on hintavaa. Mutta sama loota lähtee myös koroilla eläjille Kauniaisiin.
Kaikille yhteistä sosiaaliturvaa perustellaan sillä, että se pitää yllä myös keskituloisten “veronmaksuhalua”. Eniten se pitää kuitenkin yllä ajatusta siitä, että vaatimuksemme valtiolle ovat aina isompia kuin se, mitä olemme valmiita antamaan. Ylihintaisia Paola Suhosen suunnittelemia legginsejä on porvareilla varaa ostaa itsekin.
Olen aina epäillyt universalismin autuutta. Meillähän on juuri nyt vallassa puolueita jotka haluavat pienempää valtiota ja aikovat laskea veroja. Eli ihmiset ovat menettäneet veronmaksuhalukkuuttaan, mutta juuri ne kokoomusta äänestäneet espoolaisvanhemmat ovat hanakimmin vaatimassa päiväkotiin pikku-Mirolle luomujogurtteja ja muuta erityiskohtelua.
Jos valtio välttämättä haluaa tukea ihmisiä heidän vaikeuksissa, nuo varat kannattaisi kohdentaa pakkauksiin, joilla olisi niiden kohteille oikeata merkitystä.
Pari-kolmekymppiset naiset ovat selkeästi fiksumpia ja koulutetumpia kuin samanikäiset miehet. Viime aikoina on valiteltu, ettei pörssiyritysten johdossa ole tarpeeksi naisia. Tähän on olemassa ratkaisu. Naiset, perustakaa niitä firmoja.


Tätä mekin olemme yrittäneet hokea, mutta tämä on kuuleman mukaan seksististä. Hienoa nähdä, että Tuomas on päättänyt nostaa tämän kauan vaietun asian esiin.
Pari-kolmekymppisille naisille voisi jakaa yrityspakkauksen. Siellä olisi kaksi paperia. Ensin se lomake, jolla perustetaan yritys. Sitten lomake, jolla yritys viedään pörssiin. Jälkimmäinen tosin on ruotsinlainvan korkuinen kasa lomakkeita, sillä listautuminen on monimutkaisempi prosessi kuin Ridgen ja Thornen ihmissuhdekuviot yhteensä.
Kun naiset alkaisivat perustaa firmoja ja viedä niitä pörssiin, omaan yritykseensä saisi ottaa johtoon täysin naisista tai vaikka monineuvoisista koostuvan hallituksen.
Lisäksi pakkauksessa pitäisi olla suuri ”EI!” -siirtotatuointi naisen otsaan. Tarpeeksi yksinkertainen, että jokaisen firman toimikankaanniemet sen tajuaisivat.
Toinen yleistä äitiyspakkausta tärkeämpi laatikko olisi aikuisuuspakkaus viisikymppisille miehille. Kun miehet ja naiset eroavat, miehen syrjäytymisennuste on naisia paljon synkempi.


Miesten syrjäytymiseen ja ongelmiin ei laiteta rahaa, koska miehet eivät ole "mediaseksikkäitä" ja varsinkin feministilobbarit ovat tehneet työnsä hyvin. Feministit rahastavat ajatuksella, että vain naiset ovat uhreja ja miehet ovat aina tekijöitä.
Viisikymppisten miesten aikuisuuspakkauksessa pitäisi olla pakkaus makaroonilaatikkoa, keittokirja sekä Tinderin asennusohje. Miesten aikuisuuspakkauksessa pitäisi myös olla kortteja, joissa olisi valmiita ilmaisuja tunteiden ilmaisuun, kuten “Voin huonosti” ja ”Tarvitsen apua”.
Lisäksi pakkaukseen pitää laittaa muistutus tuomioista, mitä exän pahoinpitelemisestä ja stalkkaamisesta tulee.
Eniten miesten aikuuspakkauksessa pitäisi olla antabuskapseleita niiksi 10-20 vuodeksi, mitä viisikymppisellä miehellä on enää eron jälkeen eliniänodotetta plakkarissa.

Sisällön tarjoaa Blogger.