Header Ads

Stubb ei kannata tasa-arvoa


Miten nykyisessä Suomessa voidaan edes puhua tasa-arvosta kun jo nykyinen pääministerimme Stubb ei pidä miesten asevelvollisuutta tasa-arvo-ongelmana?

"En näe asevelvollisuutta tasa-arvo-ongelmana. Se on perinne. On tiettyjä perinteitä, joista kannattaa pitää kiinni, Stubb kertoo.

Stubbin mielestä suurin ongelma on naisten ja miesten epätasa-arvoisuus työelämässä.

"On mielestäni epäreilua, että naisen tienattu euro on pienempi kuin miehen ja että naiset eivät pysty tekemään samalla tavalla uraa kuin miehet, koska on loukkuja."

Tässä kohtaa meidän on korjattava Stubbia ja rankasti.

1. Vain miehille suunnattu pakollinen armeija vankilan/valvontapantarangaistuksen on todellinen tasa-arvo ongelma ja siksi me kannatammekin naisille pakollista armeijaa vankilan/valvontapantarangaistuksen uhalla myös. Toinen vaihtoehto jota kannatamme enemmän ja joka olisi parempi molemmille osapuolille olisi vapaehtoinen asepalvelus, jota uskoisimme, että lähes kaikki voivat kannattaa.

2. Naisilla on korkeampi €/h palkka keskimäärin kuin miehillä tutkitusti - lähde. Toisekseen miten pääministeri edes kehtaa vedota tällaiseen valehdeltuun  tilastoon joka on jo moneen kertaan näytetty valheeksi jota feministit jakavat. Mitä ilmeisemmin Stubb kalastelee tyhmien feministi miesten ja naisten ääniä tällä sammakolla.

Yle Kioski - arvotentti

Sisällön tarjoaa Blogger.