Header Ads

Opetetaan poikia/miehiä olemaan raiskaamatta


Videobloggaaja Anna Akana on ottanut asiakseen laittaa miehet ja pojat ruotuun ja käskee meitä kaikkia opettamaan poikia ja miehiä olemaan raiskaamatta. Niin eihän kukaan meistä miehistä tiedä, että raiskaaminen on väärin (sarkasmia). Totuus on kumminkin se, että myös naiset raiskaavat, mutta emme kuule siltikään kenenkään sanovan "Opettakaa tyttöjä/naisia olemaan raiskaamatta!".

Käyttäen nyt tätä samaa logiikkaa meidän täytyy opettaa varkaita olemaan varastamatta, koska jos minä jätän oveni lukitsematta, niin millä oikeudella joku tunkeutuu asuntooni ja vie minun kalliit huonekaluni kun olen matkoilla tai millä oikeudella nämä varkaat vievät pyöräni tai autoni jos en lukitse pyörääni tai jätän avaimet kalliiseen urheiluautooni. (Kirjoittaja ei omista kallista urheilua autoa, valitettavasti...)

Meidän täytyy myös opettaa murhaajia olemaan murhaamatta!

Uskon, että opettamalla ihmisiä olemaan varastamatta ja murhaamatta saamme varmasti varkauksien ja murhien määrän laskuun. Mutta sarkasmi sikseen ja takaisin asiaan.

Herää kysymys: "Miksi tällainen miesviha sallitaan?"

Miksi feministien annetaan jakaa videoita joissa selvästi levitetään olettamusta, että kaikki pojat/miehet ovat potentiaalisia raiskaajia, mutta samaan aikaan jos joku julkaisee videon, jossa miehet puolustautuvat fyysistä väkivaltaa vastaan, nähdään se välittömästi naisvihana?

Suosittelen katsomaan videon "Miksi niin moni nainen raiskaa poikia".

Sisällön tarjoaa Blogger.