Header Ads

MGTOW - Kullikaruselli


Moni varmasti klikkasi tänne pelkän otsikon perusteella, joten vaaditte varmasti täysin oikeutetusti, että avaan teille mitä tarkoittaa "kullikaruselli". Kullikarusellilla viittamme nyt naisiin jotka 20-30 ikänsä paikkeilla aloittavat niin kutsutun "kullikarusellin" eli lentävät kukasta kukkaan jos näin kiltisti asia ilmaistaan.

30 ikävuoden jälkeen naiset yleisemmin alkavat rauhoittua tämän asian suhteen ja miettiä perheen perustamista. Tässä kumminkin herää kysymys kuka mies heidät enää ottaisi? Moni mies varmasti ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että miesten on vaikeampi löytää kumpania kuin naisten, mutta onko miehen järkevää ottaa naista joka on käyttänyt 20-30 ikävuotensa hurvitteluun ja "kullikarusellissa" pyörimiseen?

Ennen jo pelkän sukupuolitaudin pelko varmisti sen, että ihmiset pysyttelivät hyvin tarkasti yhden kumpanin kanssa, koska suurinta osaa näistä oli mahdotonta hoitaa.


Nykyisin suurin osa sukupuolitaudeista on hoidettavissa, mutta on myös tauteja joita ei voida hoitaa kuten HPV, herpes ja HIV/AIDS. Tässä on myös tärkeää muistaa että esim HPV ja herpes voivat levitä vaikka käytettäisiinkin kondomia.

Naiset jotka ovat sairastaneet HPV tai herpeksen on myös vaikeampi saada lapsia. Moni ei tätä edes tiedä tai välttämättä ymmärrä.

Tässä kohtaa kirjoitusta varmasti herää sitten kysymys miksi naisille sallitaan tällainen? Mitä luultavammin siksi, että yhteiskunta kohtelee heitä 20-30 iässäkin vielä kuin teinejä ja sallii tällaisen kullikarusellissa ratsastamisen ja naiset tietenkin tekevät näin koska se on heille mahdollista. Kukapa ei käyttäisi hyväkseen mahdollisuutta saada seksiä milloin tahansa ilman seuraamuksia.

Miten tämä vaikuttaa sitten miehiin? Nykyiset HPV rokotteet kyllä suojaavat naisia, mutta ne eivät suojaa miehiä esimerkiksi kives- ja penissyövältä. Kullikaruselli myös vaarantaa miesten terveyden siten, että suuri osa naisista ei edes kerro sairastavansa näitä tauteja, koska häpeävät niitä. Tätä ei tietenkään tule yleistää kaikkiin, mutta todella moni oli sitten mies tai nainen häpeää sitä, että on sairastanut tai sairastaa sukupuolitautia.

Emme siis ihmettele miksi yhä suurempi osa miehistä jättää seurustelun ja jopa seksin väliin kokonaan. Seksin vaarat ja vaiva seksin saamiseksi ovat suurelle osalle miehiä liian suuri verrattuna hyötyyn.

Naisilla seksin saanti ei juuri vaadi työtä ollenkaan ja he saavat useammin seksiä jopa itseänsä tasokkaammilta miehiltä niin halutessaan. Tässä on valitettavana haittapuolena se, että jotkut naiset alkavat pitämään itseään korkeamman tasoisina kuin ovat joka taas kerran hankaloittaa alemman tason miesten seksin saantia ja täten aiheuttaa monia muita ongelmia aina parisuhdemarkkinoiden vinoutumisesta yhteiskuntarauhan järkkymiseen sekä yhteiskunnan lapsettomuuteen, kun parisuhteita ei synny ja tätä kautta lapsia maahan.

Päätämmekin tämän tekstin mietelmään.

Tuleeko kiltin miehen maksaa hinta siitä, että nainen on saanut hurvitella 20-30 ikävuotensa kullikarusellissa pannen kaikkea mikä liikkuu (paitsi kilttejä miehiä), jonka jälkeen he vetäytyvät ja ottavat kiltin miehen turvakseen, jolloin kiltti mies ottaa kaiken vastuun ja uhrauksen tilalle mies saa naisen, joka on nähnyt viehättävimmät päivänsä ja seksuaalisesti aktiivisimmat vuotensa.

Sisällön tarjoaa Blogger.