Header Ads

Honey Badger Brigade potkittiin ulos Kanadan sarjakuvatapahtumasta


Honey Badger Brigade on naisryhmä tuottajia, kirjoittajia ja muusikkoja jotka tukevat kuluttajia siinä, että feministeillä ei tulisi olla sanan valtaa siinä miten eri taiteen muotoja tuotetaan (esimerkiksi pelejä). He ovat olleet myös tukemassa myös GamerGatea. Honey Badger Brigade haastaa feministien olettamukset ja tukevat myös ihmisoikeuksia miehille ja pojille.

Nyt tulleiden tietojen mukaan kyseinen ryhmittymä on potkittu ulos kaikista Kanadan sarjakuvatapahtumista nykyisistä ja tulevista, koska Alison Tieman ja Sage Gerard (omien sanojensa mukaan "kunnia Honey Badger") uskalsivat esittää kritiikkiä ja kysymyksiä feministi paneelissa feministien kerrontaa kohtaan.

Alison Tiemanin ja Sage Gerardin mukaan heillä on video koko paneelista joka todistaa, että mitään häirintää ei ole tapahtunut, joka oikeuttaisi heidän koppinsa ja ryhmänsä poistamisen tapahtumasta.

Twitterissä trendaava #Expogate on nyt liikkeellä ja miesasia.fi tulee seuraamaan miten tilanne kehittyy ensimmäisenä Suomessa.

Päivitys Karen Straughan haastattelu koskien tapahtunutta.


Sisällön tarjoaa Blogger.