Header Ads

Paranormaali romanssi


Sandman on MGTOW liikkeen aktiivinen vaikuttaja. Hän lataa päivittäin noin kymmenen minuutin mittaisen videon YouTubeen käsitellen yhteiskuntaamme laajasti eri suunnista, mutta aina MGTOW näkökulmasta. Joskus aiheet ovat täysin arkipäiväisiä, joskus etäisiä ja toisinaan taas täysin spekulatiivista.

Uusin video tarttuu aiheeseen miksi naiset pitävät elokuvista kuten twilight. Miksi naiset haaveilevat tämän tyylisestä romanssista, jossa mies on yliluonnollinen? Kuten Sandman videolla sanoo, tuntuu kuin pinnan alla olisi jotain enemmän ja siltä se tosiaan vaikuttaa minustakin.


Video tuo esille miksi vampyyri Edwardin kaltainen hahmo vetoaa naisiin? Edward on nuori komea mies, mutta koska kuolematon on hän myös vanha ja viisas. Hän on vahva, mutta silti ei muodoton kynäniska. Vampyyrit ovat myös impulsiivisa, romanttisia ja täynnä intohimoa. Myös seikka kuinka vampyyrit purevat uhriaan juuri kaulasta ja kaula on naisille todella seksuaalinen alue.

Miehet pitävät enemmän zombie teemoista, joissa ollaan enemmän selviytymisen parissa. Naiset pitävät vampyyri teemoista ja varsinkin mikäli vampyyri muuttuu naisen läsnäolosta nyhveröksi beta-mieheksi, jota nainen käytännössä hallitsee täysin. Pureuduttua tarkemmin teemaan voi nähdä yliluonnolisen romanssin jonkinlaisena emotionaalisena masturbaationa naisille, jossa suuret kuolemattomat ylihimiset uhraa itsensä juuri tämän yhden naisen puolesta.

Tuntuisi kuin naiset eivät välitä rakkaudesta, vaan siitä että heitä rakastetaan ja palvotaan. Tavallaan koko teema on eräänlaista narsistista egoboostia, mutta katsomalla Sandmanin videoita enemmän saatat huomata ettei naiset ole kykeneväisiä rakastamaan miestä, kuten mies rakastaa naista. Alan liikkumaan jo pois itse aiheesta, joten jätän aiheen syvällisemmän tarkastelun tähän.

Sandman käy läpi paljon eri seikkoja joita ei ole syytä tässä toistaa. Katsokaa video ja kertokaa mitä ajatuksia se teissä herätti.Linkki Sandmanin Youtube kanavalle.
Linkki Sandmanin Facebook sivulle.

Sisällön tarjoaa Blogger.