Header Ads

Kokoomusnaiset ehdottavat miesveroaKeskisuomalainen kertoo seuraavaa:
___________________________________

Keski-Suomen Kokoomusnaiset ehdottavat miesveron käyttöönottoa. Veroa maksettaisiin vuosittain sen perusteella, paljonko kulloinkin olisi miehen euron ja naisen euron välinen erotus.
"Naisen euro on edelleen kaukana miehen eurosta. Ero on pienentynyt 30 vuoden aikana 4 senttiä. Tätä vauhtia tavoiteltava naisen euro = miehen euro saavutettaisiin vasta reilun 150 vuoden kuluttua. Saavutetaanko?", kokoomusnaiset kysyvät.
Koska valtionvelka on jokaista kansalaista kohden yhtä suuri – oli maksaja mies tai nainen – kokoomusnaiset ehdottavat, että eurojen erot tasoitettaisiin verotuksella.
Kokoomusnaiset laskevat, että valtio ottaa velkaa joka päivä 4 euroa per työikäinen, mikä tekee vuodessa noin 1 460 euroa. Ennestään valtiolla on velkaa 95 129 102 761 euroa (31. tammikuuta 2015) eli noin 24 000 euroa työikäistä kohti.
"Lisätäänpä tämä summa meidän jokaisen henkilökohtaiseen velkaan. Ja lisätään siihen vielä huomenna, ensi viikolla, ensi kuussa otettava valtion lisävelka. Voidaanko näin jatkaa?", kokoomusnaiset kysyvät.
___________________________________

Miesasia.fi ei voi kun todeta tähän älyttömyyteen, että kannattaisi näidenkin ihmisten lukea vähän mitä tuo ero todellisuudessa on vaikka täältä. Pauli Sumanen ja moni muu on tälläiset valheet tyrmännyt jo monen monta kertaa. Koko "naisen euro on 80snt" on tilastokikkailulla saatu harha jota jaksetaan jauhaa, jotta naisille saavutettaisiin entistä paremmat edut.

Lisäksi tälläinen vero on täysin seksistinen ja loukkaa perustuslakia asettamalla henkilöt eriasemaan sukupuolensa perusteella. Miten eduskuntapuolueen järjestö voi edes julkaista tällaista tekstiä?

Seuraavaksi voimmekin sitten vaatia varmaan "lapsiveroa" jolla verotetaan naisia, jotka eivät ole synnyttäneet 30 ikävuoteen mennessä edes yhtä lasta.Tätä voidaan sitten vaikka perustella sillä, että Suomen syntyvyys on laskussa kantaväestön keskuudessa ja on tärkeä varmistaa suomalaisten jatkuvuus.

Tämä tietenkin on täysin absurdi ehdotus, mutta menee samaan kategoriaan kuin kokoomusnaisten ehdotus eli ROSKIIN.

Sisällön tarjoaa Blogger.