Header Ads

Feministit syyllistävät miehiä naisten orgasmittomuudestaOlette varmasti kuulleet palkkaerosta, mutta entäpä orgasmierosta. Nyt feministit ovat alkaneet syyllistää miehiä siitä, että naiset eivät saa orgasmeja.


Me sanomme tähän, että jos ei nykyaikana osaa itsensä kanssa leikkiä ja miehelleen kertoa mistä tykkää niin aivan turhaan miestään siitä on syyttää. Lisäksi on aina hyvä pyytää toista auttamaan asiassa sen sijaan, että odottaa että tämä tekisi jotain ilman sanomista.

Hyvä on myös muistaa se, että kukaan, ei voi antaa sinulle orgamia, ellet sinä itse sitä todella halua. Voit runkata miestä tai naista vaikka viikon putkeen pysähtymättä, mutta jos hänestä ei siltä tunnu, että haluaisi tulla niin silloin hän ei mitä todennäköisemmin tule ja aino mitä saat aikaiseksi hänelle on kunnon hiertymät alapäähän.


Muistakaa arvon ihmiset, että seksi on puhumista. Ei siis vain tuhmien tai riettaiden juttujen vaan puhetta siitä, mistä tykkää.

Toisin sanoen puhetta siitä mitä haluaisi toisen tekevän itselle ja mitä haluaisi tehdä toiselle.

Feministeille sanomme vain sen, että jos ei miehen kosketus kelpaa niin kukaan ei ole teitä kieltänyt kokeilemasta toisen naisen kanssa ja jos ei naisenkaan kanssa onnistu orgasmin saaminen, niin olisikohan jo aika kääntyä itseensä.

Ottakaa se oma käsi käyttöön jos mahdollista ja opetelkaa mistä pidätte, sillä kukaan muu ei sitä teille voi kertoa ja tämän neuvon annan ihan kaikille naisille ja miehille tasa-arvoisesti.

Täältä voitte kurkata Bustle kirjoittaman jutun siitä miten orgasmittomuus on miesten syytä. Suosittelemme kumminkin kaikkia jättämään jutun omaan arvoonsa ja lukematta.

Sisällön tarjoaa Blogger.