Header Ads

10. tapaa osoittaa itsevarmuuttaKuva kertoo tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa; katso omaa kuvaasi, kun olet lähestymässä naista tai mahdollista asiakasta, kävelet palaveriin tai juhliin.

Miltä näytät? Minkälaisen viestin ulkomuotosi välittää kävellessäsi sisään? Mitä silmäsi, kätesi ja olkapääsi viestivät? Mitä tietoa ihmiset saavat sinusta, ennen kuin edes avaat suusi? Etkö ole koskaan miettinyt?


Ehkäpä sinun kannattaisi.

Ihmiset lukevat kehonkieltäsi. He tekevät sen usein alitajuntaisesti, eivätkä sen kummemmin asiaa mieti. Asentomme ja liikkeemme ovat informaatiota muille. Ne heijastavat mielialaamme ja itsevarmuuttamme. Kävelemme tietyllä tapaa ollessamme itsevarmoja, ja tietyllä tapaa, kun olemme hermostuneita.

Useimmat ihmiset huomaavat jo nopealla vilkaisulla, olemmeko hermostuneita, rentoja vai aggressiivisia. Pienellä harjoittelulla kaikki voivat oppia näyttämään itsevarmuutta kehonkielensä kautta.

Voit aloittaa silmäilemällä nämä 10 vinkkiä, joiden avulla saat itsesi huokumaan itsevarmuutta.

Älä pidä käsiä taskuissa

Ensimmäinen vinkkimme on varmasti tuttu monille. Usein laitamme kädet taskuihimme silloin, kun tunnemme olomme epämukavaksi, tai emme ole varmoja itsestämme. Niin kauan, kuin pidät käsiäsi taskuissa muut ihmiset luulevat, että et ole kovin itsevarma.

Vaistonomaisesti piilotamme usein kätemme ollessamme hermostuneita; käsien näyttäminen taas viestii itsevarmuutta ja näyttää ihmisille, että sinulla ei ole mitään piiloteltavaa. Käsien taskuissa pitäminen myös pakottaa sinut huonoon ryhtiin - ei hyvä.

Pidä kädet mieluummin lantiollasi. Osoitat enemmän luottamusta itseesi, ja ryhtisi paranee.

Älä syö kynsiäsi

Kynsien syöminen kielii suoraan hermostuneisuudesta. Mies, joka ei voi pysyä paikoillaan on mies, joka on huolestunut, hermostunut ja kaikkea muuta kuin itsevarma. Kädet voivatkin olla pahin vihollisesi, kun yrität näyttää rennolta. Voit puhua käsilläsi, mutta pidä kuitenkin raajasi kontrollissa. Vältä myös jalkojen tärisyttämistä, mitä useat miehet tekevät. Et halua näyttää siltä, että kehoosi johdettaisiin kokoajan sähköä.

Pidä pää ylhäällä ja katso eteenpäin

Katseen pitäminen ylhäällä on yksi vaikeimmista tavoista osoittaa itsevarmuutta. Usein tuntuu luonnolliselta päästää katse jalkoihin, kun kävelet yksin pitkin katua. Tämä asento viestii kuitenkin muille, että et halua olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, ja että sinua masentaa. Alhaisesta katseesta voi tulla vahingossa tapa, jos totutat itsesi siihen. Pidä siis pääsi ylhäällä, ja katse kohti tulevaisuutta kävellessäsi.

Seiso ryhdissä

Ryhdissä seisominen on yksi tärkeimmistä asioista tässä listassa. Se voi olla haastavaa, jos olet kokoelämäsi ajan rokannut nistikyyryä ja huonoa ryhtiä. Sinun tulee päästä kuitenkin tuosta huonosta tavasta yli. Hyvä ryhti on tärkein asia, kun pyrit viestimään itsevarmuutta.

Vedä hartioitasi taaksepäin seistessä tai kävellessä. Tämä ei ole mikään iso juttu, mutta joillekin se tuntuu silti ylitsepääsemättömältä. Harjoittele hyvää ryhtiä peilin edessä, niin huomaat itsekin kuinka paljon paremmalta näytät seistessäsi ryhdissä.

Kiinnitä huomiota kävelyysi

Itsevarmaa miestä ei kuvailla sanoilla "hiipivä" tai "kriippaava". Keskity siis askeleihin, joita otat kävellessäsi. Osoita itsevarmuutta ottamalla isoja askeleita (älä kuitenkaan vedä yli). Suuret askeleet osoittavat määrätietoisuutta ja rentoutta, jotka kielivät itsevarmuudesta.

Kättely

Kättele ihmisiä itsevarmasti. Mikään ei kieli heikkoudesta enemmän, kuin löysä kädenpuristus. Purista siis kättä itsevarmasti ja jämptisti. Muista kuitenkin, että kättely ei ole mikään kilpailu: älä purista liian kovaa, äläkä liian pitkään.

Hoida itseäsi

Kuvittele itsesi kävelemässä huoneeseen, joka on täynnä kauniita naisia tai arvostettuja ihmisiä. Jos tunnet, että ihosi näyttää huonolta, hiukset ovat rasvassa ja ajattelet näyttäväsi väsyneeltä, niin et todennäköisesti ole yhtä itsevarma, kuin silloin kun tiedät näyttäväsi mahtavalta.

Pointti on se, että käytä aikaa ihon- ja hiuksien hoitoon. Kun tunnet olosi itsevarmaksi, huomaavat myös muut varmasti sen. Kokeile siis uusia hiustyylejä, hoida hiuksiasi ja kehoasi hyvillä tuotteilla. Laita ulkomuotosi työskentelemään sinun avuksesi, äläkä sinua vastaan.

Hymyile

Itsevarmat ihmiset hymyilevät, koska heidän ei tarvitse olla huolissaan mistään. Kokeile seuraavaa: hymyile kadulla vastaantulijalle. Sinulla on hyvät mahdollisuudet saada takaisin hymy. Hymyileminen on myös loistava tapa vangita naisen huomio. Jos hän hymyilee takaisin, niin sinun on myös huomattavasti helpompi lähestyä häntä sen jälkeen. Miksi et siis tekisi maailmasta hitusen parempaa paikkaa, ja hymyilisi enemmän?

Älä pidä käsiä puuskassa

Puuska on suojautumiseen tarkoitettu asento. Teemme sitä, kun meillä on kylmä, olemme hermostuneita, tai kun olemme portsareita. Mieti baarien ovimiehiä. Näyttävätkö he siltä, että haluaisit jutella heille? Eivät näytä, sillä heidän työnsä on näyttää pelottavilta ja vittumaisilta. Sinun työsi on kuitenkin näyttää mukavalta, avoimelta ja itsevarmalta. Rentoudu, äläkä laita käsiäsi puuskaan.

Osoita kunnioitusta kosketuksella

Älä pelkää taputtaa kaveriasi tai kollegaasi selkään, kun hän heittää hyvän jutun tai onnistuu jossain. Useimmat ihmiset eivät pelästy selkään taputtamista, vaan ymmärtävät, että osoitat vain kunnioitusta. Et tule myöskään ikinä saamaan naista sänkyyn, jos et uskalla koskea häntä.


Itsevarmuuden osoittaminen ei ole vaikeaa, vaan hyvinkin yksinkertaista. Tärkeintä on ottaa hyvä ryhti - niin fyysisesti, kuin henkisestikin.

Sisällön tarjoaa Blogger.