Header Ads

Fifty Shades of Grey ja BDSM


Fifty Shades of Grey on taas kerran ilmoilla kiitos kirjasta tehdyn elokuvan. Harmillisinta tässä on se, että kirja levittää väärää tietoa BDSM ja varsinkin naiset imevät tämän itseensä kuin viimeistä päivää.

Mies kun on kirjassa ja elokuvissa kuvattu komeaksi sekä rikkaaksi, mutta voitte vain kuvitella jos miehen tilalla olisikin ruma ja köyhä mies, joka tekisi samat asiat. Tällöin koko aktia kutsuttaisiin raiskaukseksi, mutta kerran kyseessä on rikas ja komea mies niin sehän on vain tilanne jossa vahva mies ottaa naisen juuri niin kuin haluaa ja miten miehen tulisikin ottaa nainen.

Mutta palataampa asiaan ja selvennetään tilannetta kaikille ja kerrotaan mistä BDSM:ssä on todellisuudessa kyse ja murretaan muutama myytti sen ympäriltä.

1. Dominointi
Dominoivan osapuolen tulee ennen kaikkea ottaa huomioon dominoitavan henkinen ja fyysinen terveys huomioon. Dominoiva osapuoli ei koskaan tee mitään mitä alistuva osapuoli ei löydä nautinnolliseksi tai mitä hän ei halua.

Tässä on ennen kaikkea muistettava turvasana kuten vaikka "punainen", "sininen" jne. mitä ikinä henkilöt ovatkaan sopineet.

2. Alistuva osapuoli on aina johdossa
Hyvä dominoija muistaa sen, että alistuva osapuoli on aina johdossa, koska juuri se, että dominoija tekee sen mitä alistuva osapuoli haluaa, antaa alistuvalle nautintoa.

Tästä syystä monet pariskunnat jotka harjoittavat BDSM sopivat selvistä säännöistä ennen aloittamistaan.

3. Dominoijalla on ollut huono lapsuus?
Kirjassa kuvataan, että miehestä on tullut dominoija huonon lapsuuden takia, jossa häntä pahoinpideltiin.

Näin ei kumminkaan todellisuudessa yleensä ole, vaan dominoijaksi voi ryhtyä kuka tahansa.

4. Alistuva osapuoli on heikko ja hänellä on huono itsetunto?
Itse asiassa tilanne on juuri päinvastainen alistujan kohdalla. Jotta ihminen voi antaa hallinnan jollekulle toiselle, tulee hänellä olla vahva itsetunto ja hänen on oltava "vahva", jotta hän voi luovuttaa hallinnan toiselle henkilölle kokonaan.

5. Jos tykkäät BDSM olet outo tai pervo.
Tämä on hyvin yleinen luulo ja monet pitävätkin BDSM harrastavia ihmisiä pervoina ja outoina. On kumminkin muistettava, että eräiden tutkimuksien mukaan BDSM harrastavat ihmiset ovat henkisesti terveempiä kuin sitä ei harrastavat henkilöt.

Lisää terveysvaikutuksista voit lukea sivulta livesience johon pääset tästä.


Sisällön tarjoaa Blogger.