Header Ads

Nainen pahoinpiteli miehen ex-tyttöystävänIlta - Sanomat kertoo seuraavaa:

Mustasukkainen nainen kävi pieksämässä miesystävälleen tekstarikutsun esittäneen naisen tämän kotona Haminassa.
Tekstarin lähettänyt nainen toivoi,että mies jatkaisi seurustelua hänen kanssaan. 31-vuotiaan naisen miesystävä oli hieman aikaisemmin jättänyt tekstarin lähettäjän ja ryhtynyt seurustelemaan 31-vuotiaan naisen kanssa.
Mies ja 31-vuotias nainen lähtivät yhdessä miehen exän kotiin. 31-vuotias nainen hyökkäsi miesystävänsä entisen rakastetun kimpuun. Hän repi naista hiuksista, kaatoi tämän lattialle, löi useita kertoja nyrkillä päähän ja potki polvella eri puolelle vartaloa. 
Pahoinpidelty nainen yritti puolustautua. Hänen onnistui paeta asunnosta. Ystävä löysi naisen myöhemmin talon kellaritiloista tajuttomana
Kymeenlaakson käräjäoikeuden mukaan mustasukkaisuustunteet ovat todennäköisesti myötävaikuttaneet naisten yhteenoton kestoon. Käräjäoikeus piti todistettuna, että 31-vuotias oli myös hakannut miesystävänsä exän päätä kaapin kulmaan. 
Käräjäoikeus tuomitsi 31-vuotiaan naisen kotirauhan rikkomisesta, törkeästä pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta 1 vuoden ja 3 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Nainen velvoitetaan korvaamaan uhrille kivusta ja särystä 600 euroa ja kärsimyksestä 400 euroa. 
Itä-Suomen hovioikeus ei löytänyt näyttöä siitä, että 31-vuotias nainen olisi tahallaan vahingoittamistarkoituksessa hakannut uhrin päätä kaapin kulmaan. 
Hovioikeus on tuominnut 31-vuotiaan naisen törkeän pahoinpitelyn sijaan pahoinpitelystä. Hovioikeus on alentanut naisen rangaistuksen kuuden kuukauden ehdolliseksi vankeustuomioksi. Käräjäoikeuden tuomio jää muilta osin voimaan.

Jos kyseessä olisi ollut mies pahoinpitelemässä, olisikohan tuomio ollut välittömästi hovioikeudessakin törkeä ja tuomio kolmevuotta ehdotonta?

Kommentoi alle ja kerro mitä mieltä sinä olet: "Saiko nainen tarpeeksi kovan rangaistuksen?"

Sisällön tarjoaa Blogger.