Header Ads

Miksi poikia vihataan?Miesasiaguru Warren Farrell kirjoitti USA Todayn verkkosivuille kolumnin otsikolla Guns don’t kill people - our sons do. Hän keskittyy kirjoituksessaan poikien ahdinkoon, jota hän on jo kauan tutkinut. Hän on myös puhunut ahkerasti poikien puolesta. Jopa silloin, kun hänen turvallisuutensa on ollut uhattuna feministien toimesta — viimeksi näin kävi Kanadassa. Hän kysyy kolumnissaan miksi pojat tarttuvat aseeseen ja lähestyy surmia tutkimalla itsemurhia. Hänen tilastojensa mukaan 9-vuotiaat pojat ja tytöt surmaavat itsensä yhtä suurella todennäköisyydellä, 14-vuotiaana pojat surmaavat itsensä kaksi kertaa todennäköisemmin, 19-vuotiaana neljä kertaa todennäköisemmin ja 24-vuotiaana yli viisi kertaa todennäköisemmin. Hormonit ovat yksi tekijä, mutta Farrell muistuttaa myös, että pojat kasvavat itsemurhaajiksi, koska kukaan ei välitä heidän hyvinvoinnistaan. Feministit jopa taistelevat väkivalloin niitä vastaan, jotka haluavat auttaa poikia.

http://www.usatoday.com/story/opinion/2013/01/06/guns-newtown-sandy-hook-adam-lanza-boys/1566084/
http://www.avoiceformen.com/feminism/feminist-governance-feminism/this-is-feminism/

Naiset kasvattavat pojat ja he kasvattavat pojista murhaajia. Miehen malleja heillä ei ole ja he kasvavat naisten halveksunnasta hiljaa kärsien. Sosiaaliset taidot eivät kehity, pojat masentuvat, käyttävät päihteitä, syntyy kurinpito-ongelmia ja he joutuvat usein tekemisiin lain kanssa. Isättömillä ja ilman miehistä roolimallia kasvaneilla pojilla on keskittymisvaikeuksia, he ovat aggressiivisia ja heidän empatiakykynsä on heikko. Kukaan ei toisin sanoen kasvata heistä miehiä. Koska heidän sosiaaliset taitonsa ovat huonot ja heidän luonteensa on kehittynyt ilman kunnon ohjausta, heidän mahdollisuutensa löytää kumppani murrosiän iskiessä on lähellä nollaa. Heidät ajetaan epäonnistumaan kaikin mahdollisin tavoin. Isättömyys on oma ongelmansa, mutta miehisiä roolimalleja ei ole enää muutenkaan ympärillä, sillä miehisyydestä ja maskuliinisuudesta on tehty perisynti. Kaikista hälyttävintä tässä kaikessa on se, että kukaan ei näytä välittävän poikien systemaattisesta tuhosta.

Farrell ehdottaa uuden työryhmän perustamista Yhdysvaltoihin poikien asioita ajamaan, mutta en usko tämän toteutuvan. Naisille ja tytöille on jo itse presidentin suojeluksessa oleva työryhmä ja vahva lobbauskoneisto, jonka voimme odottaa aktivoituvan vastustamaan ehdotusta. Farrellin ehdotusta tullaan vastustamaan varmasti monelta muultakin taholta. Pojista ei välitetä ja heidän tilannettaan ei haluta parantaa. He kasvavat nähden, että ympäröivä yhteiskunta haluaa heidän mieluummin ampuvan kuulan kalloonsa kuin ojentavan auttavan käden. On sen sijaan selvää, että heidän tilannettaan halutaan pahentaa entisestään. En tiedä miksi äidit haluavat poikiensa kasvavan itsetuhoisiksi miehiksi, en todellakaan, mutta kyseessä on lähes demoninen vastaliike poikia vastaan. Pojat ovat lapsia, jotka eivät kykene itse vaikuttamaan asioihinsa paljoakaan naisten, pelkurimaisten miesten pysytellessä hiljaa. Ehkä he tarttuvat aseeseen ja päättävät mieluummin päivänsä, koska heidät on opetettu näin tekemään. Mitä järkeä on taistella täysin ylivoimaista vihollista vastaan, joka kuiskii korvaan itsetuhoisia ajatuksia lapsesta pitäen. 

Miksi emme tee mitään ja katsomme mieluummin poikien kärsivän? Saammeko siitä jotain perverssiä nautintoa? Miksi suomalainenkin yhteiskuntamme vihaa poikiaan? Pojat/miehet ovat yhteiskunnan syntipukkeja, uhrilampaita, jotka uhrataan jopa silloin, kun uhreille ei ole varsinaista tarvetta. Miten voimme tehdä tämän puolelle väestöstämme? Ja mitä olette tänään tehnyt asian korjaamiseksi?
____

Farrell ei ole koskaan kertonut jostakin syystä tätä asiaa feministeistä tai ainakaan en ole huomannut hänen mainitsevan tätä feministeistä:
Radikaalifeministit joko abortoivat poikalapsensa tai kasvattavat poikalapsiaan tytöiksi/naismaisiksi kuten perinteisten sukupuoliroolien mukaan, mutta sukupuoliroolit toisin päin käännettynä, kasvattaen poikalapsensa uskomaan että tyttö/nainen on poikaa/miestä aina älykkäämpi, etevämpi, parempi kaikessa kuin poika/mies. Miehen tulisi feministien mukaan aina palvella, miellyttää naista kaikilla mahdollisilla tavoilla silloinkin vaikka mies itse siitä kärsisi, miehen tulisi tehdä suurimman osan kotitöistä ilman että sitä edes pyydetään. Lisäksi feministit haluavat että naimisiin mennessä mies jättäisi aina avioehdon ottamatta ja miehen tulisi aina hyväksyä avioeron yhteydessä oman omaisuutensa puolittumisesta naisen ja mahdollisen lapsen hyväksi. Feministit jopa haluavat poikalapsiensa pukeutuvan tyttöjen vaatteisiin.
____

Totuus on että luonnostaan pojan kuuluu hakea miehenroolia isältään tai muilta aikuisilta miehiltä kasvaakseen mieheksi. Nainen harvoin pystyy kasvattamaan poikaa mieheksi.

Alkuperäinen kirjoitus on julkaistu S24 keskustelualueella johon pääset painamalla tästä.

Sisällön tarjoaa Blogger.