Header Ads

Kunnioitus tulee ansaita


Videolla lauletaan, että kaikkia naisia tulisi kohdella kunnioittaen ja yhdenkään naisen ei tulisi löytyä maasta. Hassua vain on, se että jos puhutaan perheväkivallasta niin tekijöinä ovat useammin naiset kuin miehet.

Toisekseen, mikä on hassua on se, että nämä henkilöt odottavat, että naisia tulisi kohdella kunnioittaen vain sen takia, että he ovat naisia. Ihmisiä tulee kohdella ihmisinä ja naiset ovat siinä missä muutkin ihmisiä, mutta eivät todellakaan ansaitse sen kummoisempaa kunnioitusta kuin kukaan mukaan.

Kunnioitus tulee ansaita siinä missä mikä tahansa muukin ja se on todellakin niin yksinkertaista. Jos joku ansaitsee kunnioituksemme, niin esimerkiksi voidaan mainita vaikka sotiemme veteraanit, jotka puolustivat tätä maata hengellään, jotta me voisimme elää vapaina tänäkin päivänä. Tosin uskoisin, että hekin ovat pettyneitä nykyiseen femakko menoon tässä maassa.

Kolmanneksi videolla kehotetaan naisia opiskelemaan. Itse kannustaisin nuoria miehiämme opiskelemaan, koska Suomessa naisia valmistuu korkeakouluista ja yliopistoista koko ajan enemmän kuin miehiä. Lisäksi näihin kouluihin pääsee sisään myös enemmän naisia kuin miehiä. Tästä herääkin kysymys, eikö miesten kouluttamattomuutta nähdä ongelmana? Kun naiset eivät kouluttautuneet nähtiin se koko valtion suuruisena ongelmana, mutta nyt kun miehet koko ajan putoavat enemmän ja enemmän pois koulutuksesta ei sitä nähdäkään enää ongelmana ilmeisesti.

Neljänneksi videolla lauletaan, että mies älä jätä lastasi. Noh tuokin on aika paha, sillä erotilanteissa mies useasti melkeinpä potkitaan pois ja erotetaan lapsistaan vaikkei hän sitä haluaisi, toisin sanoen huoltajuus annetaan äidille ja mies muutetaan rahapussiksi. Äidit myös yleisesti vieraannuttavat lapsia isistään, mutta tähän hyvin harvoin puututaan. Vieraannuttamisesta voit lukea täältä lisää.

Toivokaamme siis yhdessä pikaista suunnan vaihdosta feministisestä tasa-arvosta pois kohti todellista tasa-arvoa, jossa myös miesten tasa-arvo-ongelmat otetaan  paremmin huomioon kaikessa kattavuudessaan.
Sisällön tarjoaa Blogger.